A day at the Strokel

23 September 2013 / Redactie / Algemeen

Een Indian Summer noemen ze het als we op een zatermiddag nog volop aan het nazomeren zijn. Ook op ons sportpark

Ik ga u graag voor door een zaterdag op ons sportpark waarin het letterlijk gonst (er waren namelijk ontzetten veel wespen) van de activiteiten. Heimen van Diest bijvoorbeeld, opperhoofd van Autoflevo was er met tal van zijn VW companen om bij zijn ten toon gestelde automerken, het startschot van de F-league bij te wonen. Uit alle gaten en hoeken kwamen de kerels van stavast gekleed in hun veelkleurige tenues die door Autoflevo zijn geschonken. Het viel overigens niet mee daar enige orde in aan te brengen al lukte het jeugdvoorzitter Goossen Luytjes met enig gezag om de shirtjes in de broeken te krijgen. Maar ach, het was heerlijk weer, de gastjes hadden er lol in en Heimen en zijn gevolg ook.

Nauwelijks bekomen van die happening schieten we door naar het sponsorhome terwijl het op de velden een gebal, gefluit en gesupporter is bij de diverse teams. Ah, de paling is gearriveerd, moet op kamertemperatuur blijven volgens Pjotr Bensing. Henk Hakvoort fabriceert met zoon het door Laurens te doorklieven "Gulden schot papier". Zou het 'm lukken.

We maken ons op om twee nieuwe bordsponsoren uit eigen gelederen welkom te heten. Jansen en Jansen (komt me bekend voor, was dat niet uit Kuifje) gebroeders. De één zit in het creditmanagement, de ander gaat ondernemers helpen om makkelijker en digitaal rekeningen te versturen en te zien of ze ook betaald worden (hetgeen niet geheel onbelangrijk lijkt).

Een lichtelijk spanning steekt op. Het uur van de opening nadert en hebben we alles wel voor elkaar, kunnen de sponsoren ons vinden, kan Laurens de druk aan. Gelukkig daar verschijnt hij, ogenschijnlijk onbezorgd. Wel met nieuwe schoenen (weet moeders dat ?, vroeger kreeg je een draai om je oren als je dat deed). Zelfs burgemeester Harm Jan van Schaik kan de verleiding niet weerstaan en wil er bij zijn om Laurens ook mentaal bij te staan. Rob Daamen, wethouder Waterfront (nog maar 46 woningen hoeven we te verkopen voordat zij onze hoofdsponsor worden) komt (bewust ?) te laat.

Dank, dank aan alle vrijwilligers en bevriende bedrijven voor dit staaltje van nijverheid. Voorzitter Dick Broekema van de sponsorcommissie, zet the spotlight volledig op wethouder Laurens de Kleine. Die legt de bal zelfverzekerd neer. Edoch op het moment van "voet raakt bal", rolt het vehicle een weinig naar links (kennelijk toch met politiek te maken) en verdwijnt de bal jammerlijk naast het openingsdoel. Stop het filmen, wordt er paniekerig geroepen en gelukkig treft een tweede poging wel het doel al is dat nauwelijks te zien. Dat is dan het startschot voor én de burgemeester én de wethouder om er dan maar dwars door heen te lopen en zulks geschiedde.

Het was daarna gewoon gezellig al deden ze daar op het veld aanvankelijk niet aan mee. Gelukkig waren daar de drie musketiers Samir Merraki, Menno van Elsas en Erwin Schouten die in eendrachtige samenwerking het leer in het doel werkten waardoor we én een leuke middag hadden, mooi weer en ook nog wonnen.

Nou, dat was nou dus "een day at the Strokel" . VVOG TV legde het vast op film en we hebben er ook nog een leuke fotocollage van gemaakt. Veel plezier nog.

 

A day at the Strokel

Fotocollage van een dag waarop het bol staat van de activiteiten bij VVOG


Officiele opening Business Home

Zaterdag 21 september werd de nieuwe Business Home door wethouder Laurens de Kleine geopend. Tevens werden al die geweldige vrijwilligers in het zonnetje gezet voor het geweldige werk dat zij afgelopen maanden hebben verricht.


Opening Business Home: interviews

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Lees bericht

ALV vergadering

22-04-2024

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering die gehouden wordt op dinsdag 23 april 2024 in ons clubhuis, aanvang 20.00 uur.

Nieuwsoverzicht Archief