Sfeervolle eerste avond Zuiderzeecup

16 Augustus 2013 / Redactie / Algemeen

Met mooi weer, leuke potjes voetbal, de koek en zopi werd het een sfeervol voetbalavondje. Dat belooft veel voor zaterdag.

 

 

De tent voor de sponsoren van de Zuiderzeecup was gezellig druk. Er was gebak, verfijnde wijnen, goed gemutste ondernemers. Er was een schoonvader die z'n schoonzoon waardig verving. Er waren mensen, op zoek naar jonge talenten. Kortom, een ieder vermaakte zich prima. Eerst bij die leuke wedstrijd Huizen - Go Ahead Kampen. En daarnade wedstrijd VVOG- Urk. Toen VVOG binnen 25 minuten op 3-0 kwam ging iedereen er nog maar eens goed voor zitten maar dat was kennelijk voor Urk het starsein om 'm eens lekker van katoen te geven en binnen de kortste keren stond het nog maar 3-2 en hebben we toch wel billenknijpend gewacht op het einde dat maar niet vlug genoeg kon komen.
 
 



 

En dan namen we ook nog afscheid van niet één maar twee oud gedienden want onze Sammetje Doeve hadden we nog niet kunnen bedanken voor al z'n jaren inzet. Wat heeft die knaap zich ingezet voor ons cluppie. Was niet altijd een gemakkelijke jongen maar wel met het hart op precies de goeie plek en daarom hebben we 'm in onze harten gesloten. Vergeten doen we Sam dus zeker niet want wie herinnert zich niet zijn fantastische pegels van afstand. En natuurlijk namen we ook trots afscheid van Jeremy. Hij wordt profvoetballer en heeft het al uitstekend naar z'n zin in Leeuwarden. We hopen Jeremy binnenkort net als Bakkali op ons TV scherm te kunnen zien schitteren.

Zaterdag dan de finaledag, die al om 12.00 uur begint met het Veteranen toernooi.  Er zijn viskraampjes, u kunt er oude ambachten zien, er worden smartlappen gezongen, vis gebakken, het is mooi weer en dan begint om 13.30 de wedstrijd om de 3 en de 4e plaats tussen het roemruchte Urk en het sterke Huizen met onze Sam Doeve in de gelederen.

En dan om half vier de grand finale tussen onze VVOG helden en de slimme en rappe mannen van Go Ahead Kampen. Ik ben nu al zenuwachtig en kan bijna niet wachten tot het morgen is. Wel effe centjes meenemen om zo'n heerlijk visje te happen. Mensen, we gaan weer genieten en er een mooie dag van maken. Tot morgen allemaal !.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Lees bericht

Zaterdag is Talha Gündogan pupil van de week!

21-03-2024

Zaterdag 23 maart is Talha pupil van de week bij de wedstrijd VVOG Harderwijk - SDV Barneveld.

Nieuwsoverzicht Archief