U dacht dat er niks te doen was bij VVOG ?

1 Juli 2013 / Redactie / Algemeen

Een maandagavond bij VVOG, het seizoen is afgelopen, de vlaggen opgeruimd. Het zou erg rustig moeten zijn bij VVOG.......

Maar dat is het niet. Het lijkt wel een bijenkorf. Het is een komen en gaan van vrijwilligers die druk doende zijn om het sponsorhome een echte make-over te geven. Maar voordat je kunt bouwen moet je eerst...... jawel, slopen en dat kunnen we als de beste getuige de foto's.

  

  

Er wordt druk gesproken waar de nieuwe ingang het beste kan komen. Nou, we kunnen alvast één ding verklappen. Die komt pal naast het sponsorhome. Johan, is al druk aan het kijken of hij een geschikt kassahok op de kop kan tikken.

We gaan een deurtje verder en zien daar de ......vrijwilligerscommissie. Alwin Teune, het kersverse bestuurslid vrijwilligers, die samen met Jan Jacob de Zwaan en Mieke de Zeeuw de plannen bespreekt om nog beter in kaart te krijgen wie wat doet bij VVOG, hoe we het beste nog meer vrijwilligers naar de VVOG familie kunnen halen en hoe de organisatie van dat alles nog beter kan worden gemaakt.

Nog een deurtje verder en we zien voorzitter Ruud Posthumus die samen met Jan Wormsbecher en Henk Burggraaf de technische en facilitaire organisatie bij de dames in kaart brengen.

En last but not least, het begeleidingsteam van het eerste elftal die aan de slag zijn met het verfraaien van de spreek- en kleedkamers. Dus om nou te zeggen: Er is niks bij VVOG te doen, nou, dat zou ik nou niet willen zeggen.

Lees bericht

Hulp gevraagd bij Allinq Jeugdtoernooi op 24 augustus

28-03-2024

Op 24 augustus gaan we het Allinq jeugdtoernooi organiseren. Hierbij een oproep om een steentje bij te dragen aan dit toernooi.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Nieuwsoverzicht Archief