Voorkom dat het VVOG hek op slot gaat

19 Juni 2013 / Bestuurslid Facilitaire Zaken / Algemeen

Wie nu op dinsdagavond op ons sportpark gaat kijken ziet heel veel VVOG'ers genieten van het voetballen op het hoofdveld. Maar...........

Er gelden wel een paar spelregels. Er mag namelijk van de gemeente alleen op het hoofdveld gevoetbald worden én de doelen moeten na afloop weer keurig op de berg naast de kleedkamers gezet worden. De meeste VVOG'ers houden zich daaraan maar kennelijk een aantal ook niet. Dat betekent dat  elke keer weer de mensen van de gemeente of andere toevallige VVOG vrijwilligers dat moeten doen en dat is niet de bedoeling. Sluiting dreigt dan ook als dat beeld zich voortzet. Daarom een dringende oproep aan werkelijk iedereen die zo lekker loopt te voetballen. Hou je aan die regels dan heb je er nog de hele zomerperiode plezier van. En anders.....gaat helaas het hek definitief op slot en dat moeten we nou net niet hebben.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Nieuwsoverzicht Archief