Meisjes B1 kunnen zaterdag kampioen worden

9 Mei 2013 / Jeugdcommissie / Algemeen

Na het tweede, de B1 en de C1 kunnen zaterdag de meisjes B1 kampioen worden in de kraker tegen de nummer 2 OWIOS. Moedig ze aan !.

Zaterdag 11 mei om half één is  het dan zo ver. Dan zal in deze thuiswedstrijd de aftrap tegen mede titelkandidaat OWIOS uit Oldebroek plaatsvinden. dat twee punten achterstand heeft. Een puur zespunten duel dus.

Als de meiden kampioen worden zal dat een geweldige prestatie zijn en misschien wel het ultieme postume eerbetoon aan leider en vader Wim Drost die dit helaas niet meer kan mee maken. Althans niet hier, want wij weten zeker dat hij er zal zijn en een steun zal zijn voor al onze helden daar op het veld.

Het wordt dus hoe dan ook een wedstrijd met veel emotie. Laten we dan ook met zoveel mogelijk supporters onze kanjers aan dat kampioenschap helpen.

Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief