VVOG wint in pover duel met 2-0 van Nunspeet

31 Maart 2013 / Redactie / Nieuws van het eerste

VVOG nam de drie punten mee naar huis en bleef daarmee in de subtop.Fraai was het niet maar ook lelijke overwinningen tellen mee.

VVOG heeft de uitwedstrijd tegen Nunspeet winnend afgesloten. In een niet al te beste wedstrijd won VVOG omdat het  beter met de kansen omsprong.

VVOG startte vandaag met Dada Bugera in de basis aangezien Rocco Keizer disciplinair was geschorst. Hij kreeg zelfs geen plaats op de bank toegewezen.

Nunspeet trachtte vanaf het begin de verdediging met lange ballen te verschalken.  Nunspeet had de eerste helft de wind mee en keeper Ruizendaal  schoot de ballen ver op de vijandelijke helft naar de snelle Bjorn Rellum. Niels Nijveld had deze speler echter goed door. Nunspeet probeerde VVOG al vroeg vast te zetten waardoor de opbouw zeker niet vlekkeloos verliep.

De eerste kans was echter voor VVOG. Jeremy de Graaf schoot echter net over.

Nunspeet werd wel gevaarlijker maar Reinier Romkes hield VVOG in de wedstrijd. De deze week vader geworden Romkes liet , net al vorige week , zien dat hij de laatste tijd uitstekend staat te keepen.

In de 25e minuut kwam VVOG toch op voorsprong. Jeremy de graaf kreeg de bal aangespeeld door Dennis van Vuuren en omspeelde zijn tegenstander maar deze hield de bal met de hand tegen waardoor scheidsrechter van Wijk niets anders kon doen dan de bal op de stip te leggen.

Dennis van Vuuren had geen moeite om doelman Ruizendaal te verschalken en de 0-1 op het scorebord te zetten.

Er was weliswaar  veel strijd maar van beide kanten weinig goed voetbal te zien.

Na rust speelde VVOG iets beter maar bleef Nunspeet ook gevaarlijk en meg name Bjorn Rellum miste de mooiste kansen. De beste was na een snel genomen vrije trap maar weer was Reinier Romkes de sta in de weg.

Trainer Dwight Lodeweges ging wisselen en bracht Terrence ten Brink in voor dada Bugera.

Een paar minuten later ging VVOG er op links vandoor . Jeremy de Graaf kreeg de bal vanaf de flanken en omspeelde Edwin Starke. Deze maakte een overtreding waarna scheidsrechter geen geel maar rechtstreeks rood trok. Weliswaar zwaar gestraft  maar VVOG maakte er gelijk gebruik van. De vrije trap werd door Dennis van Vuuren op de paal geschoten waarna Jeremy de Graaf er als de kippen bij was om de 0-2 binnen te tikken.

De wedstrijd was gespeeld en VVOG kreeg nog wel kansen om de score nog verder op te laten lopen .

Nick de Wit en Tim Fechter kwamen nog in het veld voor Lars Kerver en Sam Doeve.

Een belangrijke overwinning voor VVOG waardoor de Harderwijkers nog steeds naar boven kunnen kijken. Volgende week speelt VVOG thuis tegen SVZW uit Wierden. Deze kreeg vandaag een  toch wel verrassende nederlaag te slikken tegen onze buren uit Ermelo. Met 3-2 werden de wierdenaren naar huis gestuurd.

25           0-1         Dennis van Vuuren ( strafschop)

75           0-2         Jeremy de Graaf

Geel:                    Robbert de Graaf en Gerben Jan Ruizendaal (Nunspeet)

Rood:                   Edwin Starke (Nunspeet)

Opstelling VVOG:

Reinier Romkes

Lennard van de Brink, Martijn Duits, Dennis van Vuuren, Niels Nijveld

Sam Doeve (87/Tim Fechter),Tim Brockhoff,Rick Boersma,

Lars Kerver (82/Nick de Wit),Dada Bugera (64/Terrence ten Brink),Jeremy de Graaf.

Lees bericht

Hulp gevraagd bij Allinq Jeugdtoernooi op 24 augustus

28-03-2024

Op 24 augustus gaan we het Allinq jeugdtoernooi organiseren. Hierbij een oproep om een steentje bij te dragen aan dit toernooi.