Henk Drost volgend seizoen weer lekker op het veld als trainer.

30 Maart 2013 / Bestuur VVOG / Algemeen

Henk Drost wordt volgend seizoen trainer van de B selectie. Daarmee hebben we een echte voetbalman met een groen-wit hart op de juiste plaats.

 

Het Bestuur en de Technische Commissie zijn verheugd dat Henk Drost, dit seizoen nog hoofd Jeugdopleiding bij VVOG, ook komend jaar actief blijft op de Strokel.

Vanaf komend seizoen zal Henk Drost namelijk de taak op zich nemen als trainer/coach van de B-selectie van VVOG.

Het bestuur en de TC denken dat Henk de ideale persoon is om de brugfunctie te kunnen vervullen tussen enerzijds de A-selectie en anderzijds de C-selectie en de aanstormende jeugd van VVOG.

Voorzitter Ruud Posthumus over de nieuwe aanstelling van Henk Drost: “Henk is een echte voetbalman en ook nog eens iemand met een groen-wit hart. Henk is heel allround en heeft in het verleden meerdere malen bewezen dat hij heel goed met jeugd en aanstormend talent om kan gaan. Op dit moment hebben we een 2e elftal met veel perspectief en daarnaast doen ook de hogere selectieteams uit de jeugd het erg goed. Wij vinden het als vereniging heel belangrijk dat de Harderwijkse jeugd een goede opleiding krijgt en de talenten worden klaargestoomd om op een zo hoog mogelijk niveau te kunnen voetballen. De B- en de C-selectie spelen hier een cruciale rol in. Wij denken dat Henk qua ervaring, maar ook qua persoon de juiste man is om deze taak op zich te nemen.

Ook Henk Drost, die in het verleden zowel trainer van de A-selectie als trainer van diverse jeugdelftallen is geweest bij VVOG, heeft zin in deze nieuwe functie binnen VVOG: “Ik heb met veel plezier de functie van Hoofd Jeugdopleiding mogen vervullen, maar na drie jaar had ik de behoefte om weer met een team aan de slag te gaan. Mooi dat ik bij VVOG dit kan gaan doen.”

Lees bericht

Hulp gevraagd bij Allinq Jeugdtoernooi op 24 augustus

28-03-2024

Op 24 augustus gaan we het Allinq jeugdtoernooi organiseren. Hierbij een oproep om een steentje bij te dragen aan dit toernooi.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Nieuwsoverzicht Archief