Sem Everts pupil van de week

30 Januari 2013 / Redactie / Nieuws van het eerste

Ik ben Sem Everts en ik woon in Harderwijk.

Ik ben al een jaar of 4 lid van VVOG. Ik ben begonnen bij de Dolfijntjes en ik zit nu in de F2. We zijn net gepromoveerd naar de hoofdklasse. Ik speel altijd in de spits en dat vind ik ook de leukste positie op het veld. Ik vind VVOG een leuke club omdat er veel leuke kinderen voetballen en ze organiseren leuke activiteiten.

Mijn favoriete club is AJAX (dat vind mijnSem Everts vader niet zo leuk want hij is voor Feyenoord). Ik ga 10 februari voor het eerst naar een wedstrijd van AJAX in de Arena met mijn moeder en opa want mijn vader zit niet graag in de Arena. Ook ga ik 22 maart met de hele F2 naar Nederland-Estland. Mijn favoriete spelers zijn Siem de Jong van Ajax en Messi van Barcelona. 

Ik kijk het liefst naar Eredivisie Live want dan kan ik alleen maar voetbal kijken. Ik vind het leukste om buiten te spelen, voetballen en gamen. Ik zou later prof voetballer willen worden dat lijkt me echt cool. Ik denk dat VVOG met 2-1 wint van Sparta Nijkerk.

 

Lees bericht

Hulp gevraagd bij Allinq Jeugdtoernooi op 24 augustus

28-03-2024

Op 24 augustus gaan we het Allinq jeugdtoernooi organiseren. Hierbij een oproep om een steentje bij te dragen aan dit toernooi.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Nieuwsoverzicht Archief