Keeperstrainer Arjan Leichtenberg verlengt contract

20 Januari 2013 / Technische Commissie / Nieuws van het eerste

Hij heeft het goed naar zijn zin bij VVOG en het bestuur is tevreden over zijn kwaliteiten. Ze gaan dus nog zeker een jaar door met elkaar.

 

 

 

Keeper Arjan Leichtenberg is vorig seizoen als keepertrainer aangesteld voor de selectie. Maar daarnaast is hij ook de drijvende kracht achter de TimeFlex keeperstrainingen voor de jeugd op de dinsdagavond. Aan z'n gezicht en z'n immer vrolijke uitstraling kun je zien dat hij het goed naar z'n zin heeft bij onze club. De Technische Commissie is ook zeer tevreden over zijn aanpak en ziet een duidelijke groei van de selectie keepers maar ook zijn aanpak bij de TimeFlex Keepersschool werpt duidelijk zijn vruchten af. En daarom zien beiden met vertrouwen het nieuwe seizoen tegemoet en zijn er mooie toekomstafspraken gemaakt. Arjan gefeliciteerd en we rekenen er op dat we nog veel plezier gaan beleven aan jouw aanpak van de keepers bij VVOG.

Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief