Ruud Posthumus krijgt de titel Erelid van VVOG

7 Januari 2013 / Redactie / Algemeen

Totaal verrast was voorzitter Ruud Posthumus toen hij voor al zijn werk beloond werd met de titel Erelid van VVOG.

Hij voetbalde 20 jaar actief bij onze club, was daarna voetbalvader van zijn succesvolle zoon Guus Posthumus die onder meer bij IJsselmeervogels speelde. Was daarna meer dan 6 jaar actief om sponsoren binnen te halen en te behouden en maakte als vice-voorzitter en voorzitter een moeilijke periode door met onder meer het uit de competitie nemen van het eerste van de zondag en de bedreigingen jegens trainer Jan Boes. Maar hij werkte ook mee aan de wederopbouw van het imago van VVOG onder de titel VVOG in Opmars. Onder zijn voorzitterschap kwamen er de kunstgrasvelden, de promotie van het eerste naar de hoofdklasse, de nieuwe kleedkamers, de TimeFlex Football Academy. Maar bovenal is hij de voorzitter die overal oog voor heeft, leiding geeft aan de kwajongens van het bestuur, oog en oor heeft voor lief en leed in de vereniging en zelf meehelpt met het schoonmaken. Kortom een man waar onze club zeer trots op man zijn. Ruud, van harte gefeliciteerd met dit verdiende erelidmaatschap van VVOG.

 

 

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Nieuwsoverzicht Archief