Al meer dan 100 stemmen voor keuze nieuwe VVOG logo

30 November 2012 / Redactie / Algemeen

Op de Algemene Ledenvergadering van 12 december wordt de uitslag voor het nieuwe logo bekend gemaakt. Heeft u al gestemd ?

Vorig seizoen hebben leden van VVOG ideeën kunnen inbrengen voor het nieuwe logo van VVOG. Op basis daarvan heeft Vaart Reclame twee concept-logo's ontwikkeld. In het ene logo wordt een verbinding gezocht met de historie van Harderwijk (Vispoort-logo), terwijl het andere logo een krachtig wapenschild is (Italiaans logo).

Al meer dan 100 leden die via onze Sportlink een e-mail hebben ontvangen hebben hun keuze al ingevuld. Het wordt echt spannend wat er op de Algemene Ledenvergadering op 12 december uit gaat komen.

Er is één maar, alleen als u spelend of ondersteunend lid bent van VVOG kunt u stemmen en u kunt ook maar één keer stemmen. Stemmen kan tot uiterlijk maandag 10 december 18.00 uur. Als u aan deze voorwaarden voldoet kunt u hier klikken en vervolgens uw keuze uitbrengen.

We zijn heel benieuwd welk logo uiteindelijk volgens jullie het mooiste logo is. Op de Algemene Ledenvergadering van 12 december zal dat bekend worden gemaakt.

 

Met vriendelijke groet,

Het bestuur.

 

 

 

 

 

Lees bericht

Hulp gevraagd bij Allinq Jeugdtoernooi op 24 augustus

28-03-2024

Op 24 augustus gaan we het Allinq jeugdtoernooi organiseren. Hierbij een oproep om een steentje bij te dragen aan dit toernooi.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Nieuwsoverzicht Archief