Feestelijke opening kleedkamers

16 Februari 2008 / Redactie / Algemeen


Door: Bouwcommissie

Een prachtig complex van tien kleedkamers werd vandaag in gebruik genomen. Een geweldig stuk werk is geleverd door veel vrijwilligers. VVOG mag hier trots op zijn.

De voorzitter van de accommodatiecommissie, de heer Johan du Bois, bedankte alle vrijwilligers die hier vele uren en avonden werk in hebben zitten. Ook de geldverstrekkers werden bedankt, ook mede namens hen werd het mogelijk de bouw te verwezenlijken.

Johan du Bois, voorzitter accomodatiecommissie

Hierna was het de heer Daamen, wethouder van de gemeente Harderwijk, die formeel de kleedkamers namens de gemeente overdroeg aan de heer Henk Burggraaf, de accommodatie manager van VVOG. Hiermee is de stichting accommodatie VVOG eigenaar geworden van alle opstallen op het sportpark.

Wethouder Daamen

Namens het bestuur van VVOG was het voorzitter Ruud Posthumus die een dankwoord uitsprak aan de bouwcommissie en aan alle bij de bouw betrokken vrijwilligers en instanties die het mogelijk gemaakt hebben deze nieuwbouw te verwezenlijken.

 
Symbolische overdracht door overhandigen sleutel

Nadat de heren Burggraaf en Daamen samen de papieren toegang hadden verscheurd was er gelegenheid om de kleedkamers te bezichtigen. Hiervan werd door vele genodigden en belangstellenden gebruik gemaakt. Na de bezichtiging werd er nog even gezellig nagetafeld in het sponsorhome onder het genot van een hapje en een drankje en onder begeleiding van feestelijke muziek van Blaaskapel De Hanewakkers.

Aansluitend werd de wedstrijd VVOG - sc Genemuiden bezocht.






Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Lees bericht

Kafumba Cherif naar VVOG

14-04-2024

Kafumba Cherif speelt vanaf aankomend seizoen voor VVOG.

Lees bericht

Nieuws over de staf van VVOG O23

12-04-2024

Zoals bekend zal VVOG gaan starten met VVOG O23 en wordt Egbert Kragt hier de hoofdtrainer van.

Nieuwsoverzicht Archief