PEC Zwolle-PSV met ballenjongens van VVOG

24 Oktober 2012 / Redactie / Algemeen

Zondag 28 oktober speelt PEC Zwolle om half drie tegen PSV. En...let goed op de beelden.....De spelers van de C6 VVOG zijn namelijk de ballenjongens !

Ben van Reenen en Henk Drost zijn er druk mee in de weer geweest. We kregen van PEC Zwolle 50 kaarten en de uitnodiging om voor deze wedstrijd 10 ballenjongens aan te wijzen. De 50 kaarten zijn bedoeld voor de jongens en begeleidende ouders van de C4 en C5. Man, o man, wat een sensatie weer. Bij VVOG valt er toch elke keer van alles te beleven.

En wie weet gaat PEC Zwolle een stuntje uithalen tegen het grote PSV en was die laatste wedstrijd tegen RKC daar een voorproefje van. Allemaal kijken dus naar Eredivisie Live of natuurlijk naar NOS Studio Sport op zondag 28 oktober.

                                   

 

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Nieuwsoverzicht Archief