Workshop vrijwilligers slecht bezocht

28 September 2012 / Redactie / Vrijwilligers

Er waren 5 potentiële vrijwilligers op de workshop afgekomen. Voor de vrijwilligerscommissie blijft het glas echter halfvol. Alle begin is namelijk moeilijk.

Voor de vrijwilligerscommissie was het de eerste actie om nieuwe leden van de VVOG familie geïnteresseerd te maken. Ook al viel de opkomst tegen, er was in ieder geval al iemand die graag wil aansluiten bij de onderhous- en schoonmaakploeg. De andere aanwezigen reageerden positief maar stelden ook kritische vragen. Dat geeft de commissie in ieder geval weer input om bij de volgende actie weer een stap voorwaarts te maken.

Wist u trouwens dat van de 1.132 leden die we op dit moment hebben 876 leden voetballen en daarbij ondersteund worden door 256 vrijwilligers. Dat is dus één vrijwilliger op elke 3 spelers. Wie zegt nou dat we geen vrijwiligers hebben cheeky. We hebben er alleen nog niet genoeg. Wordt vervolgd ! 

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Lees bericht

ALV vergadering

22-04-2024

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering die gehouden wordt op dinsdag 23 april 2024 in ons clubhuis, aanvang 20.00 uur.

Nieuwsoverzicht Archief