VVOG dames 1 weet helaas geen punten mee te nemen uit Rhoon

18 September 2012 / Redactie / Meiden Vrouwen

De vrouwen van VVOG zijn er zaterdag niet in geslaagd te winnen van  vv Rhoon en keerden terug met een 2-0 nederlaag

Ten opzichte van de vorige wedstrijd waren er enkele wijzigingen in de basisopstelling aangebracht. Chantal Niebeek wass afwezig vanwege werkverplichtingen, Kim Roelofsen was niet wedstrijdfit en Roxanna Muskita was op vakantie. Marline Ritmeester speelde vanaf nu haar wedstrijden veelal bij dames 2.

Hierdoor starten Frida Bremer, Danique Zieltjes, Elvira Dokter en Thalina van Olst in de basis. Annelie Petersen startte als aanvallende middenvelder in plaats van rechtsbuiten en Marissa Hazenberg stond in de basis ten koste van Esmeralda van Dasselaar.

In de 7e minuut  kreeg Rhoon haar eerste kans, door een crosspass komt VV Rhoon bijna op voorsprong maar het schot van de linksbuiten gaat vlak voor langs.

In de 9e minuut V.V.O.G krijgt een vrije trap aan de linkerkant op zo’n 45 meter afstand van het doel Frida Bremer neemt de vrije trap en schiet hem recht in de handen van de keepster.

Kort daarna schiet de keepster van Rhoon de bal uit haar handen waarna Annelie Petersen de bal onderschept en klaarlegt voor de inlopende Frida Bremer die de bal met een hard schot op de keepster afschiet. De keepster pakt de bal goed vast.

In de 24e minuut een ingooi voor Rhoon, deze wordt paniekerig tot hoekschop verwerkt door Elvira Dokter.

De hoekschop wordt goed voorgegeven waarna de aanvoerdster de bal snoeihard op de lat schiet. De afvallende bal wordt goed overgenomen waarna Marissa Hazenberg de bal stillegt voor Frida Bremer die naar haar linker draait en vervolgens haar schot in de handen van de keepster ziet belanden.

In de 34e minuut wederom een aanval van Rhoon, de bal wordt hoog voorgegeven waarna Petra Durgadein de bal makkelijk inkopt bij de 2e paal.

In de 42e minuut een uittrap van de keepster wordt door Frida Bremer afgepakt op het middenveld waarna de ze de bal speelt naar Thalina van Olst die van ongeveer 40 meter op doel schiet bal gaat alleen ver naast.

In de slotminuut van de 1e helft speelt Isabel Monster de bal naar Frida Bremer die daarna richting doel draait en schiet, bal gaat net naast.

2e HELFT

In de rust is Danique Zieltjes achtergebleven in de kleedkamer en komt Nadja Vollema erin.

46e minuut Marieke Stuiver krijgt een vrije trap maar wordt voor het doel weggekopt door de verdediging van vv Rhoon

51e minuut wordt er een overtreding gemaakt op Nadja Vollema. Marieke Stuiver neemt de vrije trap die door de keepster wordt weg gebokst in de rebound schiet Nadja Vollema ver over

In de 62e minuut wordt Jet Gerard( heeft last van haar knie) gewisseld. Voor haar komt Esmeralda van Dasselaar in het veld

Vanaf deze wissel gaan we 1 op 1 achterin spelen.

75e minuut vv Rhoon probeert te counteren waarna Isabel Monster de speelster ligt aanraakt en gaat liggen. Isabel Monster wordt hierdoor bestraft met een gele kaart. Vrije trap die hierop volgt wordt goed gepakt door Jacolien Burggraaf.

76e minuut Jacolien Burggraaf schiet de bal uit naar Thalina van Olst die een mooie steekpass tussen door geeft waarna Esmeralda van Dasselaar en Marissa Hazenberg er net niet bij kunnen en de keepster de bal vast heeft.

79e minuut wordt Frida Bremer (heeft last van haar kuit) gewisseld voor Kim Roelofsen

De volgende kansen worden nog genoteerd voor vv Rhoon:

• 82e minuut kopbal van de aanvoerdster van vv Rhoon wordt goed gepakt door Jacolien Burggraaf
  • 83e minuut een goed uitgespeelde aanval van vv Rhoon waarna de bal onderkant lat komt en weggewerkt wordt door Isabel Monster
  • Vv Rhoon countert goed richting doel maar Jacolien Burggraaf tikt de bal goed naast
  • 84e minuut schot vv Rhoon wordt door Jacolien Burggraaf weg gebokst rebound wordt over geschoten

En in de 90e minuut moeten we toch onze 2e tegentreffer incasseren: de keepster van vv Rhoon schiet uit waarna Marieke Stuiver de bal niet goed aanneemt. Speelster van vv Rhoon neemt de bal over en Isabel Monster gaat erachter aan. Ze wordt afgetroefd en vv Rhoon stelt winst veilig

In blessuretijd belandt een voorzet van Marieke Stuiver bij Thalina van Olst, die schiet de bal op het goal, de keepster weet de bal te keren, in de rebound weet Elvira Dokter de eretreffer niet te maken

Opstelling V.V.O.G dames 1:

Jacolien Burggraaf, Marieke Stuiver , Jet Gerard (62e minuut Esmeralda van Dasselaar), Isabel Monster, Leonie Burgemeester, Thalina van Olst, Frida Bremer (79e minuut Kim Roelofsen), Annelie Petersen, Danique Zieltjes (45e minuut Nadja Vollema) Marissa Hazenberg, Elvira Dokter

Gele kaart : Isabel Monster