Dames 1 kennen voorspoedige start in competitie en bekertoernooi

4 September 2012 / Marco Jansen (Stentor/Het Kontakt) / Meiden Vrouwen

Zaterdag wonnen de dames al hun 1e competitieduel en in de beker gaan ze na de 3-1 winst op DTS door na de 2e ronde KNVB. Chapeau!.

Vrouwen VVOG door ‘zakelijke’ tweede helft langs Stedoco 2 (door Marco Jansen)

HOORNAAR – De vrouwen van VVOG zijn de competitie goed begonnen door een 2-3 overwinning op Stedoco 2. In Hoornaar (nabij Gorinchem) waren de Harderwijksen het eerste kwartier niet bij de les en kwamen daardoor op achterstand. Uit een voorzet van Marieke Stuiver maakte Elivira Dokter gelijk. Op het moment dat VVOG de wedstrijd in handen dacht te hebben kwam de ploeg toch weer achter te staan. Opnieuw Dokter zorgde voor een gelijke stand. Toen zij aan het begin van de in de tweede helft met haar derde treffer VVOG voor het eerst aan de leiding bracht, gloorde de winst. Zeker doordat VVOG de tweede helft weinig kansen meer weg gaf en het spel in balbezit flink verbeterde.

 

Vrouwen, eerste klasse A: Stedoco 2 – VVOG 2-3 (2-2). 5. Rosanne Scheurwater 1-0, 24. Elvira Dokter 1-1, 34. Roswitha Wintermans 2-1, 43. Dokter 2-2, 46. Dokter 2-3.

VVOG: Jacolien de With, Burgemeester (60. Roelofsen), Monster, Gerards, Stuiver, Bremer, Muskita, Niebeek, Dokter (65. Zieltjes), Van Dasselaar (77. Hazenberg), Petersen.

 

 

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Nieuwsoverzicht Archief