VVOG haalt twee nieuwe hoofdsponsors binnen!

16 Juli 2012 / Bestuur VVOG / Algemeen

De missie is geslaagd. VVOG heeft twee nieuwe hoofdsponsoren. Bangma Verpakkingen uit Dronten en Banketbakkerij Wouter de Graaf uit Bunschoten. Er is nu een hoofdsponsorgroep van vier aansprekende bedrijven.

Bangma is een specialist in industriële en AGF-verpakkingen (zie: www.bangma.nl). Banketbakkerij Wouter de Graaf uit Spakenburg is een grote leverancier van bake-off banket aan horeca en supermarkten (www.wouterdegraaf.nl). Het bedrijf was eerder al voor een periode van 3 jaar als Diamant-sponsor aan VVOG verbonden.  De hoofdsponsorgroep wordt gecompleteerd door twee bestaande sponsoren van VVOG: EFMI Business School, tevens hoofdsponsor van Dames 1 (www.efmi.nl) en Timeflex, tevens hoofdsponsor van de Timeflex Voetbalacademie van VVOG (www.timeflex.nl).

Zowel Bangma Verpakkingen, Banketbakkerij Wouter de Graaf, EFMI Business School als Timeflex zullen tevens gezamenlijk hoofdsponsor zijn van het Zuiderzeecup-tooernooi dat op 8 en 11 augustus bij VVOG wordt georganiseerd.

 

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Lees bericht

Kafumba Cherif naar VVOG

14-04-2024

Kafumba Cherif speelt vanaf aankomend seizoen voor VVOG.

Lees bericht

Nieuws over de staf van VVOG O23

12-04-2024

Zoals bekend zal VVOG gaan starten met VVOG O23 en wordt Egbert Kragt hier de hoofdtrainer van.

Nieuwsoverzicht Archief