Dwight Lodeweges terug bij VVOG!

9 Januari 2012 / Bestuur VVOG / Algemeen

Hoofdklasser VVOG is erin geslaagd om Dwight Lodeweges te strikken als coach voor het komende seizoen. Naast hoofdcoach zal Lodeweges ook een bijdrage gaan leveren aan de uitbouw van de Timeflex Voetbalacademie van VVOG.

Lodeweges was in de periode 1995-1998 al eerder trainer bij VVOG en wist in 1997 met de Harderwijkers de zaterdagtitel binnen te slepen. Na zijn periode bij VVOG ging Lodeweges aan de slag bij diverse BVO´s in binnen en buitenland, waaronder Fc Zwolle, Fc Groningen, NEC en PSV. De laatste paar jaar was de oud-voetballer van Go Ahead Eagles werkzaam in Canada en Japan.

De trainer uit Voorthuizen kijkt uit naar de hernieuwde kennismaking met zijn oude club:
”In het begin van mijn trainersloopbaan ben ik al enkele jaren trainer geweest op de Strokel en ik heb hele mooie herinneringen aan die tijd. Met een kleine selectie zijn we toen Zaterdagkampioen geworden en daar ben ik nog steeds erg trots op. Een aantal spelers van toen is nog steeds betrokken bij VVOG en ik zie er naar uit om die samenwerking weer op te pakken. VVOG heeft een mooie toekomst en ik hoop daar mijn steentje aan bij te kunnen dragen.”

Ook VVOG is in zijn nopjes met de komst van Lodeweges. Bestuurslid Voetbalzaken Henk Drost: “Dwight is een hele goede coach en brengt veel ervaring en voetbalkennis mee. VVOG heeft een talentvolle ploeg, waar nog veel rek in zit. En wij denken dat Dwight Lodeweges de juiste man is om deze groep weer een flinke stap verder te helpen. Natuurlijk realiseren we ons dat er een moment kan komen dat Dwight weer doorgaat naar een BVO, maar ook als Dwight maar een seizoen bij VVOG blijft denken wij dat dit meer dan de moeite waard is.”

 

.

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief