Bedenk het nieuwe VVOG-logo!

13 September 2011 / Bestuur VVOG / Algemeen

 
Recent heeft het bestuur van VVOG besloten dat het huidige VVOG-logo een flinke opknapbeurt gaat krijgen. Het huidige logo stamt uit de jaren negentig en komt wat flets over, zeker ook in combinatie met de nieuwe shirts van VVOG. Daarnaast is het logo in een tijd ontwikkeld waarbij de digitale media nog een ondergeschikte rol van betekenis speelden. Het nieuwe logo moet dus ook goed bruikbaar zijn in de digitale omgeving.
Bij het vernieuwen van het logo zal VVOG bijgestaan worden door het reclamebureau Vaart Reclame, dat VVOG ook geholpen heeft bij het maken van de VVOG-presentatiegids. Graag betrekt het bestuur van VVOG ook de leden van de vereniging bij de ontwikkeling van het nieuwe logo. Het bestuur is vooral op zoek naar een logo dat breed toepasbaar is en de historie van de club goed uitdraagt. Leden kunnen ideeën (in de vorm van een schets met toelichting) inleveren bij Laurens Sloot (sloot@efmi.nl). De aangedragen ideeën zullen door Vaart Reclame gebruikt worden als inspiratie voor het nieuw te ontwikkelen logo. Het nieuwe logo zal met ingang van volgend seizoen gebruikt worden. Ideeën kunnen tot uiterlijk 1 november 2011 worden ingestuurd.
 

.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Lees bericht

ALV vergadering

22-04-2024

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering die gehouden wordt op dinsdag 23 april 2024 in ons clubhuis, aanvang 20.00 uur.

Nieuwsoverzicht Archief