Ben te Brake stopt per direct met zijn werkzaamheden bij VVOG

5 September 2011 / Bestuur VVOG / Algemeen

Een besluit dat natuurlijk niet van de ene op de andere dag is genomen. In de afgelopen weken - de voorbereidingsfase op de start van het nieuwe seizoen - is hij na meerdere keren alles af-, over- en heroverwogen te hebben tot deze beslissing gekomen. Geen makkelijke beslissing, dat moge voor een ieder duidelijk zijn. Wij hebben zijn beslissing te respecteren en doen dit dan ook.

Ben te Brake blijft actief in de voetbalwereld. Hij gaat aan de slag voor de KNVB. In district West I gaat hij in kader van Jeugdplan Nederland de functie vervullen van coördinator scouting voor het verzorgingsgebied Zuid (Utrecht-Amersfoort-Almere-’t Gooi-Veenendaal en omgeving). Hij hoopt daar met net zoveel plezier te werken als de ruim 4 jaar bij VVOG.

Wij bedanken Ben voor zijn tomeloze inzet voor onze vereniging en wensen hem veel succes toe in het vervullen van zijn nieuwe functie bij de KNVB.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Lees bericht

ALV vergadering

22-04-2024

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering die gehouden wordt op dinsdag 23 april 2024 in ons clubhuis, aanvang 20.00 uur.

Nieuwsoverzicht Archief