Extra Algemene Leden Vergadering op dinsdagavond 5 juli om nieuw bestuur te benoemen !

20 Juni 2011 / Bestuur VVOG / Algemeen

De nieuwe organisatiestructuur van V.V.O.G. moet snel vorm krijgen, het nieuwe seizoen staat immers al weer bijna voor de deur. Ook de plannen rond onder meer de voetbalschool, het nieuwe businesshome en het vrijwilligersbeleid moeten worden uitgevoerd. Daarom zijn de stuurgroepleden  Herman Dekker en Laurens Sloot samen met voorzitter Ruud Posthumus de laatste weken bijzonder actief geweest met het aanzoeken van kandidaten voor het nieuwe bestuur.  Én het gaat ze lukken. Daarom is er op dinsdagavond 5 juli om 20.00 uur  een extra Algemene Leden Vergadering om de nieuwe bestuursleden te kunnen benoemen. Vakantietijd zult u zeggen, heeft u helemaal gelijk in maar deze procedure is noodzakelijk om de nieuwe organisatiestructuur in te voeren, de voorgeschreven wijzigingen in de statuten goed te keuren en om het tempo m.b.t. de voetbalschool en het businesshome er in te houden. Daarom een oproep aan alle leden die dan nog niet met vakantie zijn om op die avond – het zal niet lang duren- aanwezig te zijn en je stem te laten horen.

Het bestuur.
 

.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Nieuwsoverzicht Archief