VVOG speelt eerste wedstrijd gelijk (2-2)

22 Augustus 2010 / Redactie / Algemeen

VVOG heeft in haar eerste wedstrijd van het seizoen genoegen moeten nemen met een gelijkspel. In en tegen Epe werd het 2-2 na een ruststand van 1-1.
Trainer Wim Kroes zag Jelmer Dijkstra afvallen in de warming up met een hamstringblessure. Hierdoor begon Niels Nijveld in de basis. Ook Terence ten Brink was niet aanwezig, maar dit had te maken met een schorsing die hij vorige seizoen bij ’t Harde heeft opgelopen.

De eerste kans was voor Epe. Een kopbal belandde net naast de paal. Daarna nam VVOG het initiatief.
Veelal werden de vleugels bespeeld via Peter Blom of Dennis van der Welle. Ook de sterke Dada Bugera werd vaak ingespeeld. Deze was ook verantwoordelijk voor de strafschop van VVOG. Dada kon alleen door keeper Kamphuis middels een overtreding worden afgestopt. Scheidsrechter Floors uit Neede legde de bal dan ook terecht op de stip, waarna Dennis van der Welle de bal hopeloos naast schoot.
In plaats dat VVOG op voorsprong kwam was het Epe dat op 1-0 kwam. Hier had men wel de hulp van Fabian Bouwman bij nodig. Een schot van Ruud Wellenberg moest een eenvoudige prooi voor Fabian worden maar de bal belandde op onverklaarbare wijze in de goal.
VVOG had verdedigend de handen vol aan Ruud Wellenberg, de jonge aanvoerder van Epe die in de belangstelling staat van een aantal b.v.o’s.
Na de 1-0 van Epe kreeg VVOG de beste kansen via Thomas Vossebelt en Dada Bugera (allebei net over). Ook werd er nog een doelpunt van Epe afgekeurd.
Vlak voor rust kwam de verdiende gelijkmaker toch nog tot stand. Een corner van Dennis van der Welle werd knap binnengekopt door Thomas Vossebelt.

Na rust een ongewijzigd VVOG. Epe kwam goed uit de startblokken en in de 52e minuut stond de 2-1 op het scorebord. Een razendsnelle counter van Epe kwam terecht bij weer Ruud Wellenberg. Hij legde twee verdedigers in de luren en scoorde beheerst 2-1.
Trainer Wim Kroes ging wisselen. De (zeker in de eerste helft) goed spelende Peter Blom werd vervangen door Dominique Denzel. Hierdoor kwam Hein kort op de linkerkant te voetballen.
Vlak daarna werden Hein Kort en Martijn Heemskerk vervangen door Rocco Keizer en Martijn Blom. Ook Rocco Keizer maakte hierdoor (naast Dennis van Vuren en Dada Bugera) zijn debuut voor VVOG.
VVOG was het laatste half uur aanzienlijk beter dan Epe. De kansjes die zich voor deden werden echter niet benut. Tot de 79e minuut. Weer een hoekschop van Dennis van der Welle was ervoor nodig. Martijn Blom kopte deze uitstekend binnen en bracht de 2-2 op het scorebord.
Rocco Keizer had zijn debuut kunnen opfleuren met een goal maar Rocco schoot keihard op de paal buiten bereik van doelman Kamphuis.
Zo eindigde deze wedstrijd in 2-2.

De andere wedstrijd in deze poule was Nunspeet-Rheden. Deze eindigde in een 4-0 overwinning voor de Nunspeters.
Volgende week dinsdag treedt VVOG aan tegen Nunspeet. Deze wedstrijd begint om 18.45 uur. De wedstrijd wordt gespeeld op veld 6 van het sportpark “ de Strokel” omdat het hoofdveld nog niet speelklaar is.

20 1-0 Ruud Wellenberg (Epe)
42 1-1 Thomas Vossebelt
52 2-1 Ruud Wellenberg (Epe)
79 2-2 Martijn Blom.

Opstelling VVOG:
Fabian Bouwman
Niels Nijveld, Dennis van Vuren, Sam Doeve, Marco Heemskerk (Martijn Blom), Thomas Vossebelt, Hein Kort(Rocco Keizer), Tim Fechter, Peter Blom (Dominique Denzel),Dada Bugera, Dennis van der Welle.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.