14 mei Frans Hoek keepersdag op de Strokel

8 Mei 2010 / Redactie / Algemeen

Keeperspromotie en trainingsdagen
Beste keeper(ster) van Nederland uitdaging voor alle leeftijden, voor jongens en meisjes/dames.
 Onder leiding van Frans Hoek Sports, grondlegger: Frans Hoek de huidige assistent/keeperstrainer van het nationale elftal van Polen en de voormalige keeperstrainer van AJAX, het Nederlands elftal en de huidige keeperstrainer van F.C. Barcelona, wordt in  elk district van de KNVB een keeperspromotie en tariningsdag gehouden. Deze dagen worden georganiseerd door de Frans Hoek Sports (in samenwerking met de KNVB en een lokale club of organisatie).

Tijdens deze dag staat de keeper en in het middelpunt van de belangstelling en wordt er getraind, een onderlinge competitie afgewerkt, gekeken naar een spectaculaire keepers demonstratie veelal met een bekende doelverdediger, gelunched en met elkaar gepraat over het vak. De onderlinge competitie tussen keepers van de verschillende leeftijdsgroepen leidt tot de uitverkiezing van de beste keeper( ster) van het district.

Alle finalisten ( de Nr. 1 en 2 uit hun groep) worden uitgenodigd voor de voorrondes/finales voor de uitverkiezing van "De Beste Keeper(ster) van Nederland". De keeperspromotiedagen staan open voor alle keepers en keepsters (dus ook meisjes en dames vanaf 6 jaar zijn van harte welkom!)Alsmede G-keepers( zelf voor begeleiding zorgen). Tijdens de keeperspromotiedagen staat het doelverdedigen centraal. De dagen zijn bedoeld om techniek en inzicht bij te schaven en een leuke dag met andere keepers en keepsters te hebben. De sluitpost van een voetbalelftal is en blijft een eenling, die een specifieke en gerichte aanpak verdient. Frans Hoek ontwikkelde zijn eigen visie en methode, die voor alle leeftijden en niveaus een doelgerichte aanpak heeft. Frans Hoek kan het, hij heeft in zijn trainerscarriere o.a. absolute topkeepers als Edwin van der Sar (Manchester United en het Nederlandse elftal) Pepe Reina (Liverpool en het spaanse nationale elftal) Victor Valdes (FC BArcalona en het spaanse nationale elftal) gescout en opgeleid. Maar naast deze "grote"namen nog vele anderen als; Victor Baia,stanley menzo, Ruud Hesp, Artur Boruc, Jerzey Dudek, Lukas Fabianski, Wjocheck Kowalewski.
In alle districten van de K.N.V.B. worden dagen gehouden, die het keepen onder de aandacht brengen en doelverdedigers motiveren

voor meer info: http://www.franshoek.nl/index.php
Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief