Kunstgras - Raadsvergadering

10 November 2009 / Bestuur VVOG / Algemeen

Beste V.V.O.G.’ers.
Donderdagavond is het dan zover. Dan zal de gemeenteraad besluiten of ze extra geld wil beschikbaar stellen voor het vervangen en vergroten van één van de bestaande oefenhoeken in kunstgras in 2010. Voor het hoofdveld is er al geld beschikbaar gesteld en tezamen zou dit het antwoord zijn op zowel de groei als de klachten die we nu hebben m.b.t. onze oefenhoeken.Daarom is het ook zo belangrijk dat er donderdagavond 12 november om half acht in de raadszaal zoveel mogelijk V.V.O.G.’ers zitten als ik de gemeenteraad mag toespreken. We vragen jullie niet de hele avond te blijven zitten maar wel als ik mijn toespraak houd. We willen onze actie ook kracht bijzetten door allemaal in V.V.O.G. shirt te komen. Dus, voor al diegenen die “terecht” geklaagd hebben en er ook voor willen zorgen dat we straks weer een prachtig sportpark hebben, maak even wat tijd vrij en kom naar de raadszaal. Bedankt vast voor jullie medewerking.
 
Ruud Posthumus,
Voorzitter
 
Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Nieuwsoverzicht Archief