25 geslaagden scheidsrechterscursus pupillen E & F

22 Oktober 2009 / Redactie / Jeugd

Afgelopen maandag, 19 oktober, is er door de KNVB - Academie een scheidsrechterscursus Pupillen E en F verzorgd. De cursisten, spelers van de C1 en de C2, waren in groten getale komen opdagen. De dag begon om 10.00uur en eindigde om 16.00uur met een certificaatuitreiking.Alle cursisten zijn geslaagd en kregen van de KNVB een mapje uitgereikt met daarin een scheidsrechtersbadge, een fluit en een scheidsrechtersboekje. Met veel enthousiasme onderging iedereen het theoretische en praktische deel van de cursus.
Het ligt in de bedoeling om dit voor volgend jaar wederom te organiseren voor de “nieuwe C - spelers” zodat de fluitisten in spe, weten wat er van hen verwacht wordt als men wordt aangewezen om een wedstrijd voor een E en/of F team te leiden.
Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief