Website - Voorspel en Win

2 September 2009 / Bestuur VVOG / Algemeen

Na twee jaar, 800.000 website- en ruim 6.000.000 pagina bezoeken werd het tijd voor een opfrisbeurt voor de VVOG website. Tijdens de zomermaanden is er door de webmaster veel tijd ingestoken om voor aanvang van het nieuwe seizoen weer geheel up to date te zijn.

Wellicht mist u nog zaken of kunt u iets niet vinden. Gebruikt u hiervoor het contact formulier (http://www.vvog.nl/contact ) op de site om de webmaster of de webredactie uw vraag te stellen.

Aanmelden
Iedereen kan zich aanmelden voor de website. Om mee te doen met voorspel en win is dit noodzakelijk. U kunt zich aanmelden rechts boven op de site of door de klikken op de link: http://www.vvog.nl/aanmelden. Zie voor meer informatie op de pagina “aanmelden”.

Teampagina
De teampagina was een groot succes bij de introductie van de nieuwe site twee jaar geleden.
Op dit concept is steeds voort geborduurd om deze verder te ontwikkelen. Elke teamleider/redacteur kan zijn eigen teampagina beheren. De spelers toevoegen, vergeet u vooral de geboortedatum niet. Dan worden de speler op hun verjaardag op de homepagina vermeldt.
Ook kunt u hier uw teamnieuws kwijt en de competitie tegenstanders toevoegen. Wat ook erg praktisch is, vanuit de teampagina kunt u alle spelers met enkele klikken een email sturen. Natuurlijk wel eerst alle spelersgegevens met email adres invullen.
Vanaf dit seizoen zal ook de webfotograaf regelmatig een team bezoeken voor wat actiefoto’s en deze op de teampagina plaatsen. Natuurlijk kunt u ook zelf een fotoalbum aanmaken. Gebruikt u maximaal resolutie 600 x 400. Dat garandeerd een snelle view van uw foto’s. Binnenkort krijgt u nog de mogelijkheid om uw teamsponsor te koppelen naar uw teampagina.

Heeft u nog vragen over het gebruik van de teampagina neem gerust contact op met webmaster (www.vvog.nl/contact/webmaster of webredactie (www.vvog.nl/contact/redactie).

Voorspel en win
Om mee te kunnen doen met voorspel en win dient u zich aan te melden op de website zoals eerder aangegeven. Was vorig seizoen voorspel en win prominent op de voorpagina aanwezig, nu kunt u dit spel terug vinden onder de menu optie “overig” of op de volgende link: http://www.vvog.nl/voorspelenwin.
Voor het komende seizoen staan alle wedstrijden al vermeld, u kunt de uitslagen alvast vooraf ingeven voor het hele seizoen, zodat u het per ongeluk niet een keertje vergeet!
Net als vorig seizoen kunt u weer een periode winnen of de hele competitie. Vorig seizoen hadden we 150 deelnemers, dit seizoen willen we dat overtreffen. DOE MEE!!

We zijn nog op zoek naar een sponsor voor een klein prijsje. Uw naam zal prominent worden verbonden aan het spel. Aanmelden webredactie@vvog.nl

Oude foto’s
Op de site staan oude foto’s (menu optie clubinformatie) of http://www.vvog.nl/clubinfo_oudefotos Misschien bent u nog in het bezit van oudere foto’s van een team, actiefoto of spelersfoto. Stuurt u deze dan in, bij voorkeur digitaal. Graag even een korte beschrijving en namen erbij.

Kalender
Zie onder menuoptie clubinformatie of:  http://www.vvog.nl/kalender. In deze kalender worden alle verjaardagen, wedstrijden, evenementen vergaderingen etc, etc gepubliceerd. Wilt u als VVOG commissie, ZAVO of deelbestuur uw vergaderdata op de site hebben, geeft u deze data dan even door aan: webredactie@vvog.nl.
 
Clubs
Onder de menuoptie overig/clubs of http://www.vvog.nl/clubs kunt u snel naar de website van uw komende tegenstander om informatie te zoeken of een routebeschrijving te printen.
Mist u nog een club of tegenstander, graag even een berichte naar de webredactie.

Columns
Ook dit seizoen zullen Cor Klaassen en Henk Drost ons regelmatig voorzien van hun VVOG bevindingen. http://www.vvog.nl/columns.

Zoeken
Sinds kort een handige en snelle optie om binnen de site iets of iemand te zoeken, probeer maar: http://www.vvog.nl/zoeken of onder menu optie “overig”.

Toekomstplannen
Natuurlijk zijn we continu bezig de website te verbeteren en te verfraaien. Daarbij hebben we uw hulp nodig als gebruiker of lezer. We staan open voor suggesties, stuur u deze toe aan het webteam, we kijken er naar uit.

Maandelijks willen we met een interview komen met een “bekende” VVOG-er, vrijwilliger, trainer of bestuurder. Wij hopen binnenkort de interviewer te introduceren.

Het webteam

Lees bericht

Hulp gevraagd bij Allinq Jeugdtoernooi op 24 augustus

28-03-2024

Op 24 augustus gaan we het Allinq jeugdtoernooi organiseren. Hierbij een oproep om een steentje bij te dragen aan dit toernooi.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Nieuwsoverzicht Archief