Contributie

12 Juli 2009 / Bestuur VVOG / Algemeen




door Bestuur

Beste leden,
 
Binnenkort wordt het eerste kwartaal afgeschreven van uw rekening. Wij verzoeken u hiermee rekening te houden en te zorgen voor voldoende saldo op uw rekening.
 
Voor jaarbetalers geldt dat het hele bedrag aan contributie voor het seizoen 2009 - 2010 wordt afgeschreven. Als u dit niet wenst kunt u dit ook om laten zetten naar een kwartaal betaling.
Een berichtje aan ledenadministratie@vvog.nl is voldoende.
Met het eerste kwartaal wordt tevens ook de kledingbijdrage in rekening gebracht.
 
Voor de leden die nog niet alle contributie over 2008 - 2009 hebben voldaan, verzoeken wij u dit te betalen voor 31 juli 2009. U voorkomt hiermee dat u of uw kind niet mag voetballen aan de start van het nieuwe seizoen. Voor vragen over eventuele achterstanden kunt u terecht bij Arjen Zomer (jeugd), Willem de Kleer (senioren) en Wim van Schie (Top).
 
Daarnaast maken wij van de gelegenheid gebruik om u een fijne zomer toe te wensen en mocht u nog op vakantie gaan, alvast een prettige vakantie gewenst.
 
Namens het bestuur,
Suzanna Dekker
Secretaris VVOG
Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief