Selectienieuws

6 Mei 2009 / Technische Commissie / Nieuws van het eerste





Foto: Tim Fechter (L) en Sam Doeve (R)

Door webredactie

Het was al eerder bekend gemaakt dat Tim Fechter en Sam Doeve in het komende seizoen de s.v. Lelystad ’67 inruilen voor VVOG. Gisteren waren zij op ons sportpark voor het tekenen van de overeenkomst met VVOG, een mooie gelegenheid voor een korte introductie van de centrumverdedigers.

Beide jonge spelers Tim 21, en Sam 20 jaar hebben hun jeugd bij Lelystad gespeeld. Beiden gingen door hun kwaliteiten vervroegd over van de A – junioren naar de 1e selectie. Tim speelt voor de het 3e seizoen in de A – selectie en Sam voor het 2e jaar.
Tim speelt bij voorkeur als centrale verdediger of als verdedigende middenvelder. Dat geldt overigens ook voor Sam die als voorkeur aangeeft dat hij graag als inschuivende voorstopper speelt. In zijn laatste competitiewedstrijden leverde hem dat 4 doelpunten op waaronder een hattrick tegen de Elburger SC.

Zowel Sam als Tim hebben ambities en willen hogerop en het is voor hen na enkele jaren in de 3e klasse een uitdaging om zich verder te kunnen ontwikkelen in het jonge VVOG team in de 1e klasse

Beide spelers studeren nog en wonen nog thuis. Tim is bezig met de opleiding voor fysiotherapie en hoopt binnenkort af te studeren. Hij zal dan de keuze maken om verder te studeren of een job te zoeken als fysiotherapeut.

S.V. Lelystad ’67 heeft een periode titel op zak. We wensen Tim en Sam veel succes tijdens bij hun jacht op promotie naar de 2e klasse met de s.v. Lelystad.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Nieuwsoverzicht Archief