INDELINGEN VVOG JEUGDTEAMS SEIZOEN 2009-2010

26 April 2009 / Redactie / Jeugd




door Gerrit Hup

De VOORLOPIGE jeugdselectieteams A1, A2, B1, B2, C1, C2, D1, D2, F1, F2 en F3 voor komend seizoen zijn afgelopen week samengesteld. Binnenkort volgt de voorlopige samenstelling van E1 t/m E4.
De D en F pupillen hebben zelfs al hun eerste selectiewedstrijdjes gespeeld en er zullen er uiteraard nog een aantal volgen.

Maandag 11 mei a.s. vinden er op sportpark De Strokel selectiewedstrijden plaats voor de A, B, C en E selecties. De jeugdspelers die zijn geselecteerd in de VOORLOPIGE selectieteams ontvangen bericht voor het meespelen van deze wedstrijden.
In de maand mei zal de jeugdcommissie op advies van de coördinatoren en trainers / leiders de voorlopige samenstelling van de overige jeugdteams voor komend seizoen gaan invullen. Zodra deze indelingen bekend zijn krijgt elke jeugdspeler bericht in welk jeugdteam hij / zij voorlopig is ingedeeld. 

Wanneer je nog geen lid bent van VVOG en je wilt graag bij ons komen voetballen dan kun jij je aanmelden bij VVOG in de jeugdbestuurskamer (achter de kantine). Hier zijn altijd mensen van de jeugdcommissie aanwezig. Wacht niet te lang met aanmelden zodat we je nog op tijd kunnen indelen voor komend seizoen. Kom gerust eens vrijblijvend kijken op sportpark De Strokel.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Lees bericht

ALV vergadering

22-04-2024

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering die gehouden wordt op dinsdag 23 april 2024 in ons clubhuis, aanvang 20.00 uur.

Nieuwsoverzicht Archief