Gift voor de stichting Grip

30 Maart 2009 / Redactie / Sponsors




door Sponsorcommissie

Tijdens het VVOG Businessclub Event is er een bedrag geschonken aan stichting Grip op je leven. Johan de Vlugt, medewerker van de stichting, mocht uit handen van de voorzitter van de sponsorcommissie, Laurens Sloot een cheque in ontvangst nemen van € 1.250,00.


Het geld werd beschikbaar door de gastsprekers Dwight Lodeweges (trainer PSV), Toon Gerbrands (directeur Algemene Zaken AZ) en Jan-Douwe Kroeske, die hun honorarium graag aan dit goede doel wilden schenken.
Stichting Grip op je leven heeft het doel jongeren te ondersteunen en te begeleiden door middel van ervaringsgerichte zorg (natuur/dieren/beweging) en training op maat. Doelgroep hierbij is schoolgaande jongeren en jongvolwassenen met psychosociale problematiek.
Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Nieuwsoverzicht Archief