VVOG blikt terug en kijkt vooruit tijdens de Algemene Ledenvergadering van 16 december

16 Januari 2009 / Bestuur VVOG / Algemeen




door Bestuur VVOG

Op 16 december hield VVOG zijn algemene ledenvergadering waar ongeveer 20 (ere) leden op af waren gekomen. Voorzitter Ruud Posthumus memoreerde het afgelopen jaar als een wisselende reeks van positieve en helaas ook minder positieve ontwikkelingen waarvan de degradatie van het eerste wel de grootste sportieve teleurstelling was. Positief was het financiële resultaat waardoor VVOG nu de algemene reserve heeft verruimd.Daarnaast zijn we onder dankzegging van alle vrijwilligers en onder sturing van de drijvende kracht van Johan Dubois en zijn mannen, zeer gelukkig met de bouw van de nieuwe kleedkamers. Die dank geldt overigens zonder uitzondering ook de inzet van alle andere vrijwilligers achter de bar, voor de jeugd, de materiaalmensen, het eerste, de websitemensen en de ZAVO. Ruud stipte vervolgens de ontwikkelingen rond de besluitvorming over het kunstgras aan. In de komende maanden zullen daarover knopen moeten worden doorgehakt.. Hij besloot met het dieptepunt van het seizoen namelijk de bedreigingen aan het adres van de trainer van het eerste elftal waardoor sprake werd van een onwerkbare situatie. Hij betreurt het diep dat zoiets binnen deze vereniging heeft kunnen plaatsvinden. Het financieel verslag werd met instemming ontvangen en de vergadering ging er mee akkoord dat € 1.500 van het resultaat wordt gebruikt om te voldoen aan de brandveiligheidseisen. Arjen Zomer, gaf vervolgens een toelichting gegeven op de nieuwe organisatiestructuur waarin taken en verantwoordelijkheden helder en inzichtelijk zijn verwoord en verdeeld. De consequenties en verdere uitwerking hiervan zullen in het komende halfjaar gaan plaatsvinden. Dan was er gelukkig nieuws, want in Willem Lubbersen heeft VVOG een nieuwe penningmeester gevonden die het dagelijks bestuur weer compleet maakt en daarmee de bestuurskracht wordt vergroot. In de rondvraag werd helder dat de ontwikkeling van de begroting voor het seizoen 2008-2009 nog volgens de ramingen verloopt. Het bestuur heeft beloofd haar best te doen om de jaarcijfers 2008-2009 eerder aan te leveren Ruim een uur later kon Ruud deze Algemene ledenvergadering weer beëindigen en de wens uitspreken dat het nieuwe jaar in zowel sportief als bestuurlijk opzicht een succesvol jaar mag zijn.
Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief