De oudjes doen het nog goed

28 December 2008 / Redactie / Algemeen


De kampioenen

door Freek Hoogezand

"Oud Zaterdag" winnaar van het oliebollentoernooi.

Onder de inspirerende leiding van Marco Roelofsen is Oud Zaterdag winnaar geworden van het Oliebollentoernooi, editie 2008. In de finale, werd de verrassing van het toernooi, Zondag 10, met 3-1 verslagen. Opvallend was dat bij Oud Zaterdag ex sterren als Koen Bruining en Jan Juffer niet uitgenodigd waren, toch de leeftijd die parten begint te spelen?

Om 15.00 uur begonnen 20 teams opgedeeld in 4 poules aan het toernooi. Poule A werd gewonnen door Zondag 10, terwijl Zondag 12 Poule B wist te winnen. De meest spannende wedstrijden werden gespeld in Poule C, waar VVOG 1 overtuigde door alle wedstrijden winnen. Poule D werd gewonnen door Oud Zaterdag.

Verrassend was de overwinning van Zondag 10 op VVOG 1 in de halve finale, het werd 3 - 1. Oud Zaterdag wist de ander halve finale nipt te winnen, door een 1 - 0 overwinning op Zondag 12.

De strijd om de 3e en 4e plaats werd gemakkelijk gewonnen door VVOG 1 met maar liefst 5 - 0.
Vervolgens werd de finale gewonnen door Oud Zaterdag, al liet zondag 10 zien dat het een goed team was. Na afloop werd het nodige vocht nog achter overgeslagen in Sportcafe de Sypel en konden de organisatoren terugblikken op een geslaagd toernooi.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Nieuwsoverzicht Archief