Twee Superloten voor het Bierteam

22 September 2017 / Redactie / Algemeen

Initiatiefnemer Jaap Umans junior verraste Antonio met de afname van maar liefst twee Loten. Onlangs werd al waargenomen dat Jaap binnen zijn team met de pet rond ging. Nu weten we dat de opbrengst niet ten behoeve van de nodige kannetjes bier was maar voor de Grote Club Actie. De spelers en staf van het eerste gingen hun al voor en in de wandelgangen wordt vernomen dat meerdere teams dit voorbeeld zullen volgen.

Het Bierteam

5 jaar geleden begon als een klein trainingsgroepje is uitgegroeid tot een team dat niet meer bij onze vereniging is weg te denken. Stuk voor stuk mannen van de club met ieder zijn eigen sportieve en maatschappelijke achtergrond. Het Bierteam bestaat uit oud spelers, bestuurders, sponsoren en supporters van VVOG. Niet onbelangrijk om te vermelden is de ongeschreven regel dat deze mannen ook allemaal vrijwilliger zijn bij onze vereniging. De ondernemers binnen het Bierteam zijn daarnaast ook nog clubsponsor. Ze hebben hun eigen stamtafel met daarop hun namen. Onlangs, en dat is je vast niet ontgaan, zijn er door het Bierteam bij hun vaste plek op het terras een lang gestrekte statafel en spandoek aangebracht. Gekleed in een vakkundig bedrukte Hoody volgen de Bierbrothers vanaf deze plek de thuiswedstrijden van VVOG 1.

Op dit moment bestaat dit team uit 28 personen. De mannen vinden elkaar iedere donderdagavond om samen lekker een potje te voetballen. Het voetbal, de club, ouderwetse gezelligheid en natuurlijk het andere potje is wat deze mannen bindt. Deel uit maken van dit team gaat niet zomaar. Om de strenge keuring van de ballotage commissie te doorstaan moet je VVOG’er zijn in hart en nieren en bovenal van goede huize komen.

Jaap en zijn maten spreken de hoop uit dat meerdere teams hun voorbeeld volgen. “We steken graag onze handen uit de mouwen maar verliezen ook de financiële steun aan ons clubje niet uit het oog”.

De werkgroep “Grote Club Actie” is benieuwd welk team de volgende wordt die met een Superlot op de foto gaat. De prijs van een Superlot is € 150,00. Daarmee ontvang je maar liefst 50 loten en kan er onder andere een clubfeest ter waarde van maar liefst € 5000,00 worden gewonnen. Mocht die prijs op het lot van het Bierteam vallen dan staan deze VVOG’ers garant voor een spektakel waar nog lang over nagepraat zal gaan worden. We hopen het beste maar zijn bovenal content met de afname van twee Superloten. Klasse mannen !!!

Lees bericht

Hulp gevraagd bij Allinq Jeugdtoernooi op 24 augustus

28-03-2024

Op 24 augustus gaan we het Allinq jeugdtoernooi organiseren. Hierbij een oproep om een steentje bij te dragen aan dit toernooi.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Nieuwsoverzicht Archief