Abel Schultink is pupil van de week

19 September 2017 / Jeugdcommissie / Jeugd

 

Tijdens de wedstrijd VVOG - Jong FC Volendam is Abel Schultink pupil van de week.

Abel is 8 jaar en voetbalt in de JO9-3 van VVOG. Abel heeft 1 oudere zus van 11 die hockeyt en turnt en 2 oudere broers van 13 en 15 die ook bij VVOG voetballen. Abel komt dus al vanaf dat hij in de kinderwagen lag bij VVOG. In weer en wind moest hij mee naar het voetbalveld, maar desondanks heeft hij toen hij 6 werd er ook voor gekozen om te gaan voetballen bij VVOG. 

Abel speelt in zijn team op alle posities in het veld, maar zijn favoriete plek is het middenveld. Het allerleukst bij VVOG vindt Abel het om te voetballen op het kunstgras van het hoofdveld om daarna iets lekkers te eten en te drinken in de kantine.
Ajax en Barcelona zijn zijn favoriete clubs en Lionel Messi is zijn favoriete speler. Abel’s hobby’s zijn voetballen en gamen. Als jongetje van deze tijd is Abel niet zo’n televisiekijker en hij heeft ook geen favoriet tv-programma. Hij kijkt vooral naar YouTube. Zijn favoriete YouTuber is Enzo Knol.
Later wil Abel natuurlijk het liefst profvoetballer worden, maar als dat niet lukt … dan in ieder geval rijk. De uitslag van de wedstrijd van vandaag tegen jong Volendam eindigt volgens Abel in 1-0.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Lees bericht

ALV vergadering

22-04-2024

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering die gehouden wordt op dinsdag 23 april 2024 in ons clubhuis, aanvang 20.00 uur.

Nieuwsoverzicht Archief