In gesprek met het bestuur op 13 september

12 September 2017 / Bestuur VVOG / Algemeen

Graag willen wij alle VVOG-leden de gelegenheid geven om met ons van gedachten te wisselen over wat jou aan je groen-witte hart gaat, ideeën inbrengen of wat dan ook.

We zullen een aantal keren per seizoen een uitnodiging sturen. (aankondiging via de VVOG-site) Natuurlijk is het altijd mogelijk om ons tussentijds aan ons jasje te trekken. De eerstvolgende gelegenheid is woensdag 13 september in het sponsorhome. Vanaf 19.30 uur is de deur geopend. Aanmelden is niet nodig en de koffie staat klaar.

Aanwezig zijn die avond Jacob de Zwaan (secretaris), Herman Dekker (vice voorzitter), Henk de Vries (penningmeester) en Fred Moll (voorzitter).

Lees bericht

succesvolle start Grote Club Actie 2017

23-09-2017

Jeugd en senioren volop in beweging zoveel mogelijk loten te verkopen. Met de inzet van ALLE teams verwacht de werkgroep een record te gaan breken. De opbrengst van vorig jaar werd gerealiseerd door (slechts) 50% van de teams. Dit jaar zetten we allemaal de schouders er onder.

Lees bericht

Twee Superloten voor het Bierteam

22-09-2017

De Grote Club Actie is van start gegaan en we kunnen nu al vaststellen dat niet alleen onze jeugd maar ook de senioren een hele serieuze bijdrage leveren. De toppers van ons Bierteam hebben afgelopen donderdag maar liefst twee Superloten afgenomen.

Lees bericht

Ria Weerman overleden

21-09-2017

Met verdriet hebben wij kennisgenomen van het overlijden van Ria Weerman. Zij was samen met haar -helaas veel te vroeg overleden man Anne Zwiers-  de grondlegger van onze website.

Nieuwsoverzicht Archief