De Grote Club Actie 2017 gaat van start

5 September 2017 / Jeugdcommissie / Jeugd

Ook dit jaar doen we weer mee aan de jaarlijkse Grote Club Actie. Deze actie geeft onze vereniging een belangrijke financiële impuls. Om verenigingen wat extra wind in de zeilen te geven wordt jaarlijks de Grote Club Actie gehouden. Het bijzondere van deze actie is dat 80 % van de opbrengst voor de vereniging is. Dus van de € 3,00 per lot gaat er € 2,40 rechtstreeks naar VVOG. Met ruim 800 spelende leden verwachten we er dit jaar een groot succes van te maken. Dat succes behalen we als we er allemaal de schouders onder zetten.

Met allemaal bedoelen we dus ook echt alle teams van VVOG. Ook de senioren en zelfs de spelers van het 1e en 2e dragen hun steentje bij.

Om de inzet te belonen zullen ook dit jaar weer mooie prijzen beschikbaar worden gesteld. Het team met de beste inzet zal worden beloond met een prachtige teamprijs. Deze bestaat uit een geheel verzorgd teamevent in de bossen van de Veluwe dat beschikbaar wordt gesteld door onze sponsor S.O.S. Events.

Naast diverse prijzen voor de teamprestatie hebben we ook prijzen voor de beste lotenverkopers. Deze individuele prijzen zijn voor de personen die individueel de meeste loten verkoopt. We stellen mooie prijzen beschikbaar en hopen onze leden hiermee extra te motiveren zoveel mogelijk loten te verkopen.

De opbrengst van deze actie zal in zijn geheel aan de leden en vrijwilligers van onze vereniging worden besteed. De jury maakt hierin een overwogen keuze en deze zo snel mogelijk bekend worden gemaakt. Wat we wel alvast kunnen verklappen is dat we van de opbrengst in ieder geval een PlayStation 4 FIFA 18 game toernooi voor de jeugd gaan organiseren.

De commissie die zich bezig houdt met de organisatie van de Grote Club Actie bestaat uit vertegenwoordigers van onze vereniging. Alle afdelingen zijn tijdens de voorbereiding van deze actie geïnformeerd.

Zaterdag tussen 09.00 – 12.00 uur de lotenboekjes afhalen

Aanstaande zaterdag zullen de lotenboekjes worden uitgereikt. Alle leiders en team vertegenwoordigers worden vriendelijke verzocht de boekjes voor hun team op het wedstrijdsecretariaat af te halen. Wij willen de verkopers gelijke kansen bieden dus rekenen wij er op dat zaterdag de boekjes voor alle teams worden opgehaald. Alvast bedankt !!

SUPERLOTEN: het super-lot is iets nieuws. Dit lot is met name geschikt voor de verkoop aan bedrijven of b.v. teams. Senioren teams die zelf niet langs de deuren gaan adviseren wij de koop van een super-lot in overweging te nemen. De prijs is € 150,00. Dat is voor een team van 17 man nog geen € 9,00 p.p. Hiermee draag je als team en individu bij aan de actie en steun je de club.

Voorwaarden: Er zal door de jury niet alleen worden beoordeeld op de verkoop van de meeste loten maar vooral naar de inzet van alle teamleden samen. In de beoordeling wordt ook gekeken naar het team met de meest ludieke actie en onderlinge samenwerking. 

Wij vragen de leiders om zelf de namen van de spelers DUIDELIJK op de boekjes te schrijven. Daarnaast vragen we iedereen het IBAN (bankrekening nummer) heel DUIDELIJK te vermelden.

Voor het startschot van de actie maken we alle prijzen en het doel voor de opbrengst bekend.

We gaan er met elkaar een geweldige actie van maken !!!!!!!

(Er volgt meer informatie over de Grote Club Actie: blijf de website goed in de gaten houden!!)

Lees bericht

Kafumba Cherif naar VVOG

14-04-2024

Kafumba Cherif speelt vanaf aankomend seizoen voor VVOG.

Lees bericht

Nieuws over de staf van VVOG O23

12-04-2024

Zoals bekend zal VVOG gaan starten met VVOG O23 en wordt Egbert Kragt hier de hoofdtrainer van.

Lees bericht

Zaterdag is Sam Kuijpers pupil van de week

12-04-2024

Zaterdag 12 april is Sam Kuijpers pupil van de week bij de wedstrijd VVOG - Quick '20.

Nieuwsoverzicht Archief