VVOG en PEC Zwolle een gouden team!

18 Augustus 2017 / Jeugdcommissie / Jeugd

 

Al sinds jaren hebben VVOG en PEC Zwolle een warme band met elkaar.  In 2012 hebben de jeugdopleidingen van beide verenigingen dit officieel bekrachtigd middels een samenwerkingsovereenkomst.

Jeugdtalenten van VVOG krijgen bij PEC Zwolle de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen om wellicht de stap naar het betaald voetbal te maken. Naast Bram van Polen die met heel veel verdienste in het eerste elftal van PEC Zwolle voetbalt lopen er ook 3 VVOG-talenten in de jeugdopleiding van PEC Zwolle rond en is de wens uiteraard om hier meer van te maken.

PEC Zwolle ondersteunt de jeugdopleiding van VVOG op allerlei gebieden. Met het organiseren van themabijeenkomsten, het ondersteunen van jeugdtrainers en het gebruik maken van de professionele kennis wordt hier op zeer goede wijze invulling aan gegeven.

Dat beide verenigingen zeer tevreden zijn met deze situatie laat zich ook blijken in het opwaarderen van de samenwerking.

Na goed overleg met Gerrit Hup (Hoofd Jeugdopleiding VVOG), Bert Ebbens, (Hoofd Jeugdopleiding PEC Zwolle) en Gert Jan Krop (Jeugdvoorzitter en Bestuurslid Voetbalzaken Jeugd) is de intentie uitgesproken om de samenwerking nog intensiever te maken. Gevolg hiervan is een gouden samenwerkingsovereenkomst die afgelopen maandag door beide partijen is ondertekend.

De (voetbal)jeugd heeft de toekomst!

 

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Nieuwsoverzicht Archief