Voetbalspektakel op 11 augustus bij de Zuiderzeecup Kidsmiddag

26 Juli 2017 / Jeugdcommissie / Jeugd

Op vrijdag 11 augustus 2017 organiseert Voetbalschool Dolfijn samen met de Zuiderzeecup de 2e editie van de Zuiderzeecup Kidsmiddag. Zet deze middag alvast op je kalender want het gaat weer een geweldige middag worden.

Dit geweldige initiatief komt tot stand door een goede samenwerking tussen de jeugdcommissie en de mensen van de Zuiderzeecup. Het bestuur van de Zuiderzeecup stimuleert de VVOG jeugdopleiding en draagt daar graag een steentje aan bij.

Tussen 13:30 en 16:00 uur hebben we op het hoofdveld van VVOG een compleet voetbalparcours uitgezet met allerlei leuke oefeningen en spellen. Onze trainers zetten diverse oefeningen uit die gericht zijn op pass, trap en techniek. Natuurlijk worden er ook partijtjes gespeeld en staat plezier en sportiviteit voorop.

Dit evenement is niet alleen voor de leden van VVOG maar beslist ook voor alle kinderen tussen de 4 en 8 jaar die kennis willen maken met VVOG of gewoon een keertje lekker willen voetballen. We nodigen iedereen uit om ook vriendjes en vriendinnetjes mee te nemen.

Deelname is helemaal gratis en je krijgt ook nog iets lekkers.

Wij hebben er al heel veel zin in…. Jullie komen toch ook !!!

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Nieuwsoverzicht Archief