Leden gratis toegang bij VVOG - PEC Zwolle

29 Juni 2017 / Bestuur VVOG / Algemeen

Dinsdag 11 juli 2017 om 19.30 uur ontvangen wij de helden van PEC Zwolle voor de vriendschappelijke wedstrijd tegen VVOG. We zijn blij met de komst van de Zwollenaren. VVOG onderhoudt al jaren een goede relatie met PEC Zwolle en leverde al enkele belangrijke spelers voor deze eredivisieclub. Eén van de meest bekende is voormalig speler van VVOG en inwoner van Harderwijk, de aanvoerder Bram van Polen. Ook voor Bram is dit een wedstrijd met een speciaal tintje. We zijn natuurlijk ook nieuwsgierig naar de nieuwe trainer, John van't Schip. 

PEC Zwolle komt met hun fan shop en promoteam.

Wedstrijd : dinsdag 11 juli 2017

Aanvang  : 19.30 uur

De leden van VVOG hebben gratis toegang. Voorwaarde is wel dat ieder lid bij de entree zijn of haar ledenpas toont. Geen pas betekent betalen. We gebruiken de ledenpas van afgelopen seizoen. Ben je per 1 juli lid geworden en nog geen pasje in bezit, zorg dan dat je bij de kassa kunt aantonen dat je lid bent.

Toegangsprijzen:

- Jeugd tot en met 14 jaar € 5,00

- Volwassenen (vanaf 15 jaar) € 10,00

We rekenen op een grote opkomst dus kom op tijd en vooral met de fiets.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Nieuwsoverzicht Archief