Benefietwedstrijd Mezen MC1 - VVOG JO13-6

29 Mei 2017 / Redactie / Jeugd

Zondagochtend vond op het terrein van de M.H.C. de Mezen een benefietwedstrijd Mezen MC2 tegen VVOG JO13-6 plaats, met als doel geld inzamelen voor de bouw van een nieuw clubhuis bij de Mezen.

Het was een geslaagde ochtend met sportieve uitdaging voor beide teams en veel publieke belangstelling. Langs de lijn waren niet alleen hockey-toeschouwers te vinden, maar ook veel voetbal-liefhebbers en neutrale toeschouwers. Bestuursleden van beide verenigingen verwelkomden samen met wethouder Gert Jan van Noort de aanwezigen. Daarna openden de mini's van de week de wedstrijd.

De eerste helft werd er gevoetbald. Hoewel de hockey-meisjes van MC2 fanatiek weerstand boden, moesten zij toch met een 3-0 achterstand de rust in. De schade werd nog beperkt door knap keepwerk van Leonie Kamphuis. Daarna werden de sticks opgepakt en ging de wedstrijd verder met hockey. Een hoofdrol was weggelegd voor Keo van Zwamen, de keeper van VVOG, die onvermoeibaar weerstand bood aan de belegering op zijn goal en veel ballen tegenhield. Hij kan binnenkort een aanbod van de Mezen verwachten ????

Uiteindelijk ging MC2 met winst van het veld. Maar de echte winnaar is het toekomstige clubhuis van de Mezen, want de ochtend leverde een bedrag op van meer dan €1200.

Foto's van deze wedstrijd, gemaakt door Winanda van Zwamen, zijn te bekijken en te bestellen op https://www.oypo.nl/FBB0DEB9D906E2FE. De opbrengst van de verkoop van de foto's is ook bestemd voor het nieuwe clubhuis van De Mezen.

Lees bericht

Hulp gevraagd bij Allinq Jeugdtoernooi op 24 augustus

28-03-2024

Op 24 augustus gaan we het Allinq jeugdtoernooi organiseren. Hierbij een oproep om een steentje bij te dragen aan dit toernooi.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Nieuwsoverzicht Archief