De Groot en Braam verlengen contract

19 April 2017 / Technische Commissie / Nieuws van het eerste

Zowel Roelof de Groot als Wliko Braam hebben te kennen gegeven ook komend seizoen voor VVOG uit te willen komen.

Roelof de Groot (22) heeft besloten zijn contract bij VVOG te verlengen. De linksbenige verdediger brak dit seizoen door bij VVOG en kan bogen op een sterke 2e seizoenshelft. Voor de Horstenaar was het al snel duidelijk dat hij bij VVOG verder wilde gaan nadat hij een basisplaats had veroverd in de hoofdmacht bij VVOG. De Groot: "Het klinkt allemaal heel clichématig, maar ik heb een fantastisch eerste jaar gehad bij VVOG, de groep is top en ik voel me thuis bij VVOG. Dus echt moeilijk was de keuze ook weer niet. Ik hoop dat ik ook komend seizoen een vaste waarde kan zijn in een elftal dat goed mee kan doen in de derde divisie".

Ook Wilko Braam (24) zal komend jaar de groen-witte kleuren verdedigen. Daarmee gaat de Drontenaar zijn 3e seizoen in op de Strokel. Braam kan op meerdere plekken op het middenveld uit de voeten en regelmatig pakt hij zijn doelpuntje mee. Dit seizoen staat de teller op 3 en vorig seizoen was het 7 maal trefzeker. Zijn treffer uit tegen Huizen spreekt wellicht nog wel het meest tot de verbeelding. Zijn diagonale schot na een snelle break van VVOG verdween in de kruising en leverde uiteindelijk de volle winst op. 

Braam heeft even getwijfeld, want er was ook interesse van andere clubs, maar toch heeft hij voor contractverlenging gekozen. Braam: "VVOG draait goed en het team heeft zich snel aan het niveau in de derde divisie aangepast. Ook komend jaar denk ik dat we nog een stap kunnen maken en daar draag ik graag mijn steentje aan bij"

De TC is blij met de verlenging van beide talentvolle spelers en verwacht dat zij ook komend jaar weer een goede stap in hun ontwikkeling kunnen maken.

Roelof de Groot

Roelof de Groot in actie

Wilko Braam

Lees bericht

Hulp gevraagd bij Allinq Jeugdtoernooi op 24 augustus

28-03-2024

Op 24 augustus gaan we het Allinq jeugdtoernooi organiseren. Hierbij een oproep om een steentje bij te dragen aan dit toernooi.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Nieuwsoverzicht Archief