Ed Engelkes gaat niet verder bij VVOG

7 Februari 2017 / Technische Commissie / Nieuws van het eerste

Ed Engelkes heeft het bestuur van VVOG laten weten na dit seizoen niet door te gaan bij VVOG. Daarmee verliest VVOG een coach die goede resultaten heeft neergezet met het keurcorps van VVOG. De keuze van Engelkes viel hem niet makkelijk:  "ik vind het ook jammer en heb het prima naar mijn zin bij VVOG. Ik wil echter alle opties openhouden voor een andere baan nu Ajax te kennen heeft gegeven na dit seizoen niet verder te gaan. Ajax is mijn hoofdbaan en ik weet nu nog niet of de combinatie met VVOG bij een volgende baan mogelijk is. En VVOG heeft recht  op duidelijkheid van mijn kant, dat geeft de club ook de tijd om een geschikte opvolger te zoeken".

Engelkes, die nu met zijn derde seizoen bezig is als hoofdcoach bij VVOG, zette aansprekende resultaten neer: "Ik kijk met een groot gevoel van trots terug op de afgelopen jaren. Met als absoluut hoogtepunt de promotie naar de 3e divisie. Uiteraard is dat niet alleen mijn verdienste geweest maar is dat een prestatie geweest waarbij spelers en stafleden allen op hun eigen manier een belangrijke bijdrage hebben geleverd. Maar uiteraard mogen daar bestuur en TC maar ook de fantastische supporters niet vergeten worden. Ik ben gekomen met de opdracht om rust en stabiliteit te creëren met bedoeling om van VVOG een stabiele hoofdklasser te maken. Als je dan terugkijkt dan kan ik tevreden zeggen dat dat in ieder geval gelukt is. Nu de taak aan selectie en staf om dit seizoen mooi af te sluiten en te handhaven in de 3e divisie."

Bestuur en TC zijn Ed Engelkes zeer erkentelijk voor zijn werk, wensen hem veel succes met zijn zoektocht naar een nieuwe baan en hebben er het volste vertrouwen in dat dit seizoen op goede wijze wordt afgesloten.

Bestuur en TC van VVOG

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Nieuwsoverzicht Archief