Laatste voorlichtingsavond spelregeltoets

2 Januari 2017 / Scheidsrechterscommissie / Scheidsrechterszaken

Je bent 2e jaars JO-/MO-17-er-speler (geboren in 2000) en je bent nog niet geslaagd voor de KNVB-verplichte spelregeltoets?Maar je hebt een goed voornemen voor 2017. Begin er dan nu aan !

Kom naar de laatste voorlichtingsavond op maandag 9 januari, aanvang 19.30 uur. 

Wij willen graag weten wie er naar deze voorlichtingsavonden komt. Graag zo spoedig mogelijk je aanmelden (onder vermelding van jouw teamnummer) bij Peter van Uffelen (lid scheidsrechtercommissie VVOG) : p.vanuffelen@caiway.nl .

Nog 56 spelers moeten de verplichte spelregeltoets nog halen. Willen die volgend seizoen niet meer voetballen ?! Wij (scheidsrechterscommissie VVOG) denken van niet. Niet slagen, is volgend seizoen nergens meer mogen voetballen. Dat kan toch niet de bedoeling zijn. 

Goed oefenen, na eerst ingelogd te hebben, op www.voetbalmasterz.nl is echt nodig. Van de KNVB heb je jouw inloggegevens al ontvangen. Nog niet ? Of vragen? Stuur even een mailtje naar Peter van Uffelen.

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Lees bericht

Kafumba Cherif naar VVOG

14-04-2024

Kafumba Cherif speelt vanaf aankomend seizoen voor VVOG.

Nieuwsoverzicht Archief