Sinterklaas en zijn zwarte Pieten bezoeken VVOG

25 November 2016 / Jeugdcommissie / Jeugd

Spelers van de JO9 en Voetbalschool Dolfijn geef je snel op bij je leider!!!

Woensdag 30 november 2016 bezoekt Sinterklaas met zijn Zwarte Pieten VVOG.

Afgelopen zaterdag heeft Harderwijk Sinterklaas en zijn zwarte Pieten weer met veel belangstelling in de haven ontvangen. Ook dit jaar weet Sinterklaas ook weer tijd vrij te maken om bij de mooiste voetbalvereniging van de Veluwe op bezoek te gaan. Het feest is voor de leden van de JO9 / F-teams en Voetbalschool Dolfijn.

De hoofdpiet heeft al laten weten dat het een doldwaas feest te worden. Hij brengt een hoop zwarte Pieten mee. Vanwege het drukke programma van Sinterklaas hebben we hem niet persoonlijk gesproken. Het tijdstip van het Sinterklaasfeest 2016 maken we ruim op tijd aan jullie bekend.

De pakjespiet heeft al gevraagd hoeveel cadeaus hij moet meenemen. Om hem daar zo snel mogelijk antwoord op te kunnen gegeven willen we uiterlijk volgende week woensdag 23 november voor 18.00 uur weten wie er allemaal komen.

Een speciaal verzoek aan de leiders van de F teams en trainers van de Voetbalschool Dolfijn zaterdag te inventariseren wie er woensdag 30 november van de partij zijn.

 

 

Lees bericht

Hulp gevraagd bij Allinq Jeugdtoernooi op 24 augustus

28-03-2024

Op 24 augustus gaan we het Allinq jeugdtoernooi organiseren. Hierbij een oproep om een steentje bij te dragen aan dit toernooi.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Nieuwsoverzicht Archief