Dirk Nijveld maakt de 300 vol!

21 Oktober 2016 / Redactie / Algemeen

Zaterdag 22 oktober is het dan echt zover, dan speelt Dirk Nijveld zijn 300e!!! wedstrijd voor het vijfde.

Iedereen kent natuurlijk Dirk als de grote oude broer van eeuwig talent Niels Nijveld, maar de statistieken leert ons dat de prestaties van Dirk in de afgelopen 299 wedstrijden niet onverdienstelijk zijn geweest. Dirk is een rechtervedediger in de categorie "als je maar iets raakt". Vandaar dat het des te bijzonder is dat hij in zijn hele carriere er toch al 34 doelpunten in heeft liggen. Ook worden diverse lukrake trappen naar voren gepromoveerd tot doelpunt, dus zijn het aantal assists niet op een hand te tellen.

Afgelopen week was daar menig toeschouwer nog getuige van. Maar het meest kennen we Dirk toch wel van zijn ongenuanceerde uithalen naar publiek, medespeler, tegenstander en scheidsrechter waardoor hij bij het vijfde toch wel de koning der gele kaarten is.

Het is inderdaad een wonder dat Dirk pas op 300 wedstrijden staat, want dit hadden er zonder schorsingen maar zo 14 meer kunnen zijn. Niet geheel verassend noemt hij dan ook Mazeratti en onze eigen Sieds tot zijn grote voorbeelden.

Dit jaar staat het aantal gele kaarten trouwens pas op twee, maar aanstaande zaterdag fluit zijn favoriete Olaf Stuurman weer een partijtje mee, dus wie weet.... U kunt nog inzetten.

Het vijfde speelt a.s. zaterdag dus en wel om 12.30 uur thuis voor de beker tegen Sparta Nijkerk 7 op veld 4. Dat is op kunstgras, dus Dirk korte ijzeren noppen dit keer :)

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Lees bericht

ALV vergadering

22-04-2024

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering die gehouden wordt op dinsdag 23 april 2024 in ons clubhuis, aanvang 20.00 uur.

Nieuwsoverzicht Archief