Voorronde NK teampoker bij VVOG

18 Oktober 2016 / Redactie / Algemeen

Op vrijdagavond 4 november organiseert de ZAVO in samenwerking met MEC Pokerevents de team poker kampioenschappen van Harderwijk.

Ook vorig jaar vond dit professioneel georganiseerde evenement bij VVOG plaats en toen waren er maar liefst 90 deelnemers, waaronder ook diverse senior-leden van VVOG.

De beste teams classificeren zich ook nog eens voor de halve finale van de teamkampioenschappen. Vorig jaar wist de Harderwijkse afvaardiging bestaande uit Jos en Peter Huijgen, Marco Heemskerk en Laurens Sloot zich ook nog eens te plaatsen voor de landelijke finale waar ze een verdienstelijke 3e plaats wisten te behalen. 

Kun jij een aardig potje kaarten en heb je zin om met 3 vrienden of vriendinnen een gezellig avondje te pokeren bij VVOG, meld je dan via bijgaande link aan (18 jaar en ouder):

https://www.onkpoker.nl/evenement/ntkp-harderwijk-vvog/

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Nieuwsoverzicht Archief