Daniel Kok is pupil van de week

29 September 2016 / Jeugdcommissie / Jeugd

Tijdens de wedstrijd VVOG - IJsselmeervogels is Daniel Kok van VVOG JO9-3 pupil van de week. Hier stelt hij zichzelf voor.

Hallo allemaal,

Ik ben Daniel Kok, 7 jaar, en speel in de JO9-3 bij VVOG. Ik hou heel erg van voetbal, al sinds dat ik heel klein ben is het mijn grootste hobby. Ik kon ook niet wachten tot ik vier was en eindelijk op voetbal mocht bij de Dolfijntjes van VVOG! Thuis voetbal ik ook veel met mijn papa en broer Jonathan bij onze buurman die een eigen voetbalveldje heeft! Ook vind ik het erg leuk om te trainen met mijn vrienden van de JO9-3, we hebben altijd veel plezier met elkaar en onze trainers!

Ook ben ik een grote fan van Ajax en is mijn favoriete speler Alek Milik, hij is nu helaas weg bij Ajax maar ik hoop dat ik ooit net zo goed wordt als hij! Het is dan ook mijn droom om profvoetballer te worden bij Ajax!

Verder zit ik in groep 4 op basisschool de Bron en voetbal ik in de pauze graag op het voetbalveldje bij school! Verder vind ik het ook erg leuk om gamen en speel ik graag Fifa en Minecraft op de Playstation. Op televisie kijk ik graag naar ninjago en Scooby doo.

Ik vind het erg leuk dat ik pupil van de week mag zijn, ik hoop dan ook dat VVOG wint van IJsselmeervogels, ik denk dat de uitslag van de wedstrijd 1-0 zal zijn!

Lees bericht

Hulp gevraagd bij Allinq Jeugdtoernooi op 24 augustus

28-03-2024

Op 24 augustus gaan we het Allinq jeugdtoernooi organiseren. Hierbij een oproep om een steentje bij te dragen aan dit toernooi.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Nieuwsoverzicht Archief