Nieuwe kousen met VVOG logo

25 Augustus 2016 / Kledingcommissie / Algemeen

Zoals in de Algemene Ledenvergadering is medegedeeld door voorzitter Fred Moll ontvangen alle spelende leden van VVOG met ingang van dit nieuwe voetbalseizoen gratis 1 paar nieuwe logo-kousen van VVOG ter gelegenheid van het aanstaande 90-jarige jubileum.

Deze kousen zijn vanaf vorige week door de kledingcommissie verstrekt aan alle teams. Hieruit is gebleken dat er een productiefout is opgetreden bij het inweven van het clublogo. Aan de buitenkant zijn losse zwarte stiksels te zien. Wij hebben dit besproken met onze leverancier Acerbis die hierop direct actie heeft ondernomen naar de producent. Ook Acerbis is van mening dat het gestikte logo niet beantwoord aan de minimale kwaliteitseisen die men hieraan zelf stelt.

Op dit moment zijn een groot aantal van de nog aanwezige kousen retour gestuurd naar de producent ter controle. Op basis daarvan zal er een besluit worden genomen voor omruiling.

De kledingcommissie ontvangt veel vragen hierover en ons verzoek is om zowel VVOG als onze leverancier hiervoor de tijd te geven die hiervoor nodig is.

De kousen kunnen gewoon gebruikt worden ! Het dragen ervan kent verder geen kwaliteitsafwijkingen, slechts een fout bij de afwerking. Zodra er meer nieuws is informeren wij alle teams hierover direct waarna er de mogelijkheid zal zijn voor omruiling.

Tot die tijd vragen wij u vriendelijk namens de kledingcommissie en leverancier om uw geduld.

 

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Nieuwsoverzicht Archief