Nieuw gezicht bij de jeugdcommissie

23 Augustus 2016 / Jeugdcommissie / Jeugd

De jeugdcommissie heeft er weer een goede kracht bij. Hij stelt zich graag aan je voor.

Mijn naam is Jack de Fluiter, in 1967 geboren en getogen in Harderwijk. Ik ben getrouwd met Ellen en heb 3 kinderen, een tweeling, jongen/meisje van 11 en een zoon van 12. Mijn oudste zoon Jamie voetbalt bij VVOG JO15-3, mijn jongste zoon Yestin voetbalt bij JO13-6 en mijn dochter volleybalt bij VVH.

Mijn voetbal verleden bij VVOG is kort, slechts 3 jaar ben ik als voetballend lid actief geweest bij de vereniging, 1 jaar als veldspeler en 2 jaar als keeper (D1 en D5).
Aangezien mijn broer en jongere zus volleybalden en mijn ouders actief betrokken waren bij VVH was het voor mij logisch dat ik na 3 jaar voetballen de keepershandschoenen verruilde voor kniebeschermers.
Uiteindelijk heb ik tot mijn 35e gevolleybald bij VVH, echter door knieklachten moest ik toen noodgedwongen stoppen.
Gelukkig kan ik in de zomer nog wel regelmatig meedoen aan het beachvolleybal op het  strandeiland.

Zes jaar geleden ben ik teruggekeerd bij VVOG, na afwezigheid van een kleine 30 jaar. Mijn oudste zoon Jamie is toen begonnen in de F-league. Het viel mij op dat ik nog steeds veel oude bekende tegenkwam, die 30 jaar geleden ook op en rondom de velden van VVOG te vinden waren.
De afgelopen 4 seizoenen ben ik leider geweest bij de teams van mijn zoons, en vanaf begin dit seizoen ben ik actief in het jeugdbestuur van VVOG, daar ben ik herenigd met mijn oud ploeggenoten uit de D5 (Gertjan Krop en Antonio Vivas)

Ik ben sinds 2003 werkzaam als regiomanager/testleider/coach bij Active Living uit Arnhem. Dit bedrijf vloeit voort uit het NOC-NSF en was tot 2012 gevestigd op Papendal. Een geweldige omgeving om te werken!
Bij Active Living voer ik Preventief Medische Keuringen (PMO's) uit bij bedrijven, zoals het maken van hartfilmpjes, longfunctietesten, bloedonderzoek etc en tevens neem ik het verplichte Periodiek Preventief Medisch Onderzoek (PPMO) van brandweermedewerkers bij 8 landelijke brandweerregio's af.
Mijn werkzaamheden zijn iedere dag op wisselende locaties door heel Nederland.

Naast diverse sporten is muziek ook een hobby van me, niet zelf maken, maar wel luisteren en opzoeken.
Ik bezoek regelmatig concerten en ben vrijwilliger bij het internet radiostation IndieXL. Voor deze zender ben ik wekelijks op zoek naar de nieuwste muziek op het gebied van alternatieve muziek, datgene wat niet op de reguliere zenders (3FM, 538 etc) te horen is.

Ik hoop op een goede sportieve samenwerking met iedereen van deze mooie club!

 

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Nieuwsoverzicht Archief