Zuiderzeecup Kidsmiddag

22 Augustus 2016 / Jeugdcommissie / Jeugd

Voor het eerst werd er tijdens de Zuiderzeecup een kidsmiddag voor leden en niet leden georganiseerd.

De 5e editie van de Zuiderzeecup was er één waarbij de het bestuur van dit prachtige evenement de jeugdafdeling van VVOG een mooie stap hebben gemaakt naar een vruchtbare samenwerking.  Een samenwerking die er op gericht is een bijdrage te leveren aan de verdere opbouw van de jeugdafdeling. Een deel van de opbrengst van dit evenement krijgt hiermee een meer dan nuttige besteding.   

Het is ook geen toeval dat het fundament van de Zuiderzeecup bestaat uit oud spelers van VVOG. Voorzitter Reijer Roelofsen was zelf o.a. keeper bij het eerste van VVOG.  Persoonlijk steunt hij met zijn bedrijf Veluvia onze keepersschool en volgt hij de ontwikkelingen van onze doelverdedigers op de voet. De jeugdcommissie heeft na hun aanstelling voortdurend de hoop uitgesproken meer (ervaren) oud selectiespelers de jeugdafdeling te mogen en kunnen betrekken.  We zien graag eigen jeugd in de selectie van VVOG 1 maar vergeten nog wel eens dat dit al bij de allerjongsten begint.

De betrokkenheid va de Zuiderzeecup moet een extra stimulans zijn om er met elkaar de schouders onder te zetten.  Want…”wie de jeugd heeft, heeft de toekomst” toch?! 

De kennismaking en het plezier van de voetbalsport stond hierbij centraal. De trainers van Voetbalschool Dolfijn, onderdeel van de VVOG voetbalacademie, wisten de kinderen te vermaken met boeiende onderdelen.

De jeugdcommissie is het bestuur van de Zuiderzeecup dankbaar en verheugd zich op het volgende evenement.

Aanstaande zaterdag organiseert de voetbalschool vanaf 10.00 uur een (gratis) inlooptraining voor alle kinderen van Harderwijk. Ook hierbij staat plezier, vertrouwen en talentontwikkeling centraal.  

Kinderen zijn vanaf 4 jaar welkom.

 

Zuiderzeecup Kidsmiddag

Lees bericht

Hulp gevraagd bij Allinq Jeugdtoernooi op 24 augustus

28-03-2024

Op 24 augustus gaan we het Allinq jeugdtoernooi organiseren. Hierbij een oproep om een steentje bij te dragen aan dit toernooi.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Nieuwsoverzicht Archief